Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNOTEŽA SE MIJENJA
Povratak na članak

Hajduk je još jednom pobijedio Dinamo! Ovakvo stanje nogometna javnost ne pamti

Brojni neuspjesi Dinama od početka ove sezone, a od kojih su najsramotniji bili poraz od Ballkanija u Konferencijskoj ligi i debakl protiv Lokomotive na Maksimiru, odražavaju se i u statističkim podacima o vrijednosti momčadi. Ono što ih čini još šokantnijima za navijače jest kada se usporede s vrijednostima Hajduka

Komentari 12

Avatar Jopa
Jopa
21:28 31.01.2024.

Tako je to kada "Naš Dinamo" dođe u priliku upravljati klubom.

VL
DU
Deleted user
22:41 31.01.2024.

Sve se to u Dinamu radi planski. Tko to ne vidi, slijep je.

VL
KU
kublajkhan
10:36 01.02.2024.

Glavni cilj hajduka je sada postignut. Njima nije bitan boljitak hrvatskog nogometa niti nastupi u europi, samo uništenje Dinama

VL
BE
bendzola
12:17 06.02.2024.

Još malo i najžešći protivnici gospodina Mamića će plakati i zazivati njegovo ime...

VL
NO
nogomet90tih
00:00 01.02.2024.

Dinamo igra europsko proljeće a kad ga je neki drugi HR klub igrao teško da se sjeća i Joža Manolić. Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće. Dinamo! Dinamo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.