Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Poljudu

Hajduk i grad Split žele Uefin Superkup, evo što su odgovorili HNS-u

13.02.2011., Split - Proslava 100 godina Hajduka na Poljudu. Prijateljska utakmica Hajduk-Slavia. Torcida je na pocetku utakmice napravila nezaboravni ambijent. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
15.12.2017.
u 18:27

'Drago nam je što je HNS odlučio kroz ovaj proces kandidature pokazati želi li stvarno dati doprinos razvoju hrvatskog nogometa koji se igra i u Splitu ili još jednom pokušava zamazati oči javnosti, na što će nam rezultat istog dati odgovor.'

Hajduk je poslao HNS-u odgovor na njihov dopis vezan za kandidaturu za domaćinstvo Uefina Superkupa 2020. godine. Odgovor prenosimo u cijelosti.

- Poštovani gospodine Šuker, žao nam je što zbog nepotrebnog zadržavanja Uefinog dopisa u ladicama HNS-a više nema vremena za odgodu već dogovorenih obaveza kako bi se predstavnici Kluba i Grada Splita odazvali na sastanak.

Obzirom da je interes i Hajduka i Grada Splita konkurirati za kandidaturu domaćinstva Uefa Superkupa, molimo Vas da nam hitno dostavite svu raspoloživu dokumentaciju.

13.02.2011., Split - Proslava 100 godina Hajduka na Poljudu. Prijateljska utakmica Hajduk-Slavia. Torcida je na pocetku utakmice napravila nezaboravni ambijent. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8

Naša administracija će odmah po primitku iste prionuti proučavanju i pripremi dokumentacije te se adekvatno pripremiti za sastanak s predstavnicima HNS-a, koji predlažemo neposredno nakon 22. prosinca 2017. godine. Takav pripremljeni sastanak će zasigurno biti konstruktivniji od alibi sastanka u promidžbene svrhe.

Drago nam je što je HNS odlučio kroz ovaj proces kandidature pokazati želi li stvarno dati doprinos razvoju hrvatskog nogometa koji se igra i u Splitu ili još jednom pokušava zamazati oči javnosti, na što će nam rezultat istog dati odgovor.

S poštovanjem, HNK Hajduk š.d.d.

Komentara 22

Avatar majmunranko
majmunranko
19:03 15.12.2017.

Kakav primitivni, bezobrazni, necivilizirani, nekulturni i neposlovni dopis, strašno. I sad će "Zagreb" biti kriv što nećete dobiti finale, a ne vi koji niste u stanju organizirati niti jednu utakmicu bez cirkusa i nasilja.

MA
Magnificus
19:49 15.12.2017.

kakve jadne primitivne seljačine! pa šuker stvarno nije normalan što uporno s takvima pokušava kulturno razgovarati!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:46 15.12.2017.

A jel buju gosti na tribini....ovog put srpski MMA borci >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije