Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Hajdukovci u dobrom raspoloženju prošetali Zagrebom

Dinamo - Hajduk
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
06.08.2017.
u 13:04

Nedjeljno prijepodne dobro raspoloženi hajdukovci iskoristili za šetnju gradom. U pratnji policije igrači i stručni stožer prošetali su se oko hotela Panorama

U 19 sati u Maksimiru igra se veliki hrvatski derbi Dinamo - Hajduk. Splitsku momčad će po najavama bodriti 2.500 navijača. I dok pripadnici Torcide u Zagreb stižu iz svih dijelova Hrvatske, Hajdukovi igrači pripremaju se za večerašnju utakmicu.

Nedjeljno prijepodne dobro raspoloženi hajdukovci iskoristili za šetnju gradom. U pratnji policije igrači i stručni stožer prošetali su se oko hotela Panorama.

Hajdukov trener Joan Carrillo u Zagreb je došao bez Ercega, Lopeza, Pešića, Tudora, Grbića i T. Bašića, te se nada pobjedi.

Komentara 10

ČI
čikaga
16:24 06.08.2017.

Jako su se našetali oko Panorame.

DU
Deleted user
13:47 06.08.2017.

Neka se Dinamo tako prošeta Splitom !?Nema šanse bez kordona policije.Prošli bi kao Mamić,Janica,Marić...…To sve govori! Prebijaju i pljaćkaju turiste,nvijače,neistomišljenike itd.Tamo vladaju anarhizam i neka paralelna pravila a vlast se ne usudi intervenirati na naćin da smjeni vodeće ljude policijee i sudstva i postavi druge,koji nisu iz Splita tako da ih se ne ucjenjuju i reketare huligani.Maija sused,mafija!

Avatar Azriel
Azriel
14:19 06.08.2017.

Neki ne čitaju..Dakle prošetali su se u pratnji policije. Za mene je to strašno. Nit mi možemo u ST, niti oni u ZG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije