Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf Intera

Slaven izborio treću pobjedu u nizu, Cibalia 'pala' u Koprivnici

Slaven Belupo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
05.08.2017.
u 23:27

Nogometaši Slaven Belupa u Koprivnici su svladali Cibaliju sa 2:1

U 4. kolu Prve HNL u subotu su nogometaši Slaven Belupa upisali treću pobjedu u nizu, a Inter je u gostima dobio Rudeš.

Nogometaši Slaven Belupa u Koprivnici su svladali Cibaliju sa 2:1 (1:0). Mirko Ivanovski, koji je Slavenu donio pobjede protiv Lokomotive i Intera, u 48. minuti je lobao vratara gostiju za vodstvo 1:0.

Cibalija je poravnala u 70. minuti iz penala, a strijelac je bio Marko Pervan. Tada se činilo da bi klub iz Vinkovaca mogao upisati prvi bod u novom prvenstvu, ali u 78. minuti tu je nadu uništio autogol Špire Peričića.

Rudeš je u subotu ugostio zaprešićki Inter te je poražen sa 0:2, pa će novi prvoligaš još morati čekati na prvu pobjedu u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Inter je poveo u 36. minuti, kada je nakon ubačaja sa lijevog boka Jakov Puljić iz blizine pospremio loptu u mrežu. Tako je Puljić, najbolji strijelac Intera u prošlom prvenstvu, odlično krenuo i u novoj sezoni te je upisao svoj treći prvenstveni gol.

Pobjedu Intera potvrdio je Vlatko Blažević u 88. minuti, a njemu je to također treći pogodak ove sezone.

U nedjelju u najvećem hrvatskom derbiju Dinamo dočekuje Hajduk (19 sati).

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
13:57 06.08.2017.

A igraći Slaven-BelUpa u crnim dresovima, kak to da teršeličke i pušići nisu prosvjedovali, ovo su garant Ustaše. Pa imaju čak u slovo U u imenu. To pod hitno treba tužiti nekome, samo kaj je problem da i sUd ima U u nazivu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije