155 20°C
 • Avatar mos_mislit
  mos_mislit:

  Treba naše mlade dečke gurat u HNL da se afirmiraju. Ide se na bolje ono što sam mogao popratit. Evo recimo 2 hnl je puna mladig momčadi. Važno je da se klubovima pomogne kod afirmacije mladih, da se uvede sistemski ... prikaži još!i i rad sa mladim kad dođu repku ga su zreli taktički i fizički. Jer u repki se samo poliraju sitnice ostalo je na klubovima. Hrvatska A repka je brend koji moramo čuvat kvalitetom i uspjesima jer je letvica sada visoko podignut. I onda svi možemo doći na svoje : klubovi,menađeri, igrači ,navijači ...

 • sokac sa drave:

  Trba on jos puno na sebi raditi za sada je samo talenat poluproizvod koji ne donosi puno novca.Jos dvije godine ga treba tesati,raditi na brzini ,duel igri ,slabo igra glavom premalo je agresivan.Tek tada ce Hajduk imati koristi od njega.Vidjelo ... prikaži još! se u repki da on jos nije spreman za vece pothvate i gdje god sada ode bit ce rezervni igrac .

 • Wtf:

  Sretno momku, možda je ovo proljeće bio naš najbolji lijevi bek. Ovo je samo dokaz da treba gurati domaće mlade igrače i kvalitetno s njima raditi. Nadam se da će Hajduk ovaj novac pametno iskoristiti. Mislim da je Vlašićev transfer ... prikaži još! s bonusima od naknadne prodaje ispao preko 10 milijuna eura.

Još iz rubrike Sport

Dinamo - Rosenborg
31
LP NA MAKSIMIRU

Dinamo dominantan protiv Norvežana, Liga prvaka je blizu!

Gole grudi/Ilustracija
ZANIJELA SE

Srpkinja se opustila i skinula pred mnoštvom muškaraca! Pogledajte njihovu reakciju

8
Navijači
LETJELE ŠIPKE

Kaos u Švicarskoj! Zvezdini navijači potukli se s narkomanima, policija morala pucati

11