Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLIJENILI PAŽNJU

FOTO Haaland s djevojkom na neobičan način proslavio naslov, dugo ju je 'skrivao'...

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
Foto: Paul Terry
1/10
11.06.2023.
u 14:09

Utakmicu je njegova djevojka, inače također nogometašica, gledala u društvu Erlingovog oca, Alfa Inge Haalanda

Norveški napadač Erling Braut Haaland u svojoj je prvoj sezoni u redovima Manchester Cityja osvojio trostruku krunu i zabio više od 50 golova. Šlag na tortu sezone bilo je prvo osvajanje Lige prvaka u povijesti Man. Cityja, 1:0 slavljem u Istanbulu u finalu protiv Intera.

U utakmici je ostao bez pogotka, imao je jednu priliku koju mu je obranio Onana, ali njegov utjecaj u ovoj sezoni Lige prvaka se ne može zanemariti. Dapače, riječ je o daleko najboljem strijelcu ovosezonskog izdanja s 12 pogodaka, četiri više od prvog pratitelja Mohameda Salaha.

GALERIJA - ERLING HAALAND S DJEVOJKOM PROSLAVIO NASLOV U LIGI PRVAKA

 

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
1/10

Nakon utakmice Erling je dobio pažnju fotoreportera, zbog zanimljivog načina na koji je slavio sa svojom djevojkom Isabel Haugseng Johansen, koja se spustila u teren s norveškom zastavom.

Dok se čekalo proglašenje, Isabel je uzela stolac jednom od kamermana, dok je Erling sjeo na travu pored nje. Njih dvoje su razgovarali kao da se nalaze usred svoje dnevne sobe, ili na nekom pikniku, a ne na stadionu nakon osvajanja Lige prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Haaland je inače Isabel svijetu otkrio u vrijeme prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva, a razlog je bio jednostavan. Iako su već neko vrijeme zajedno, ona je tek tada navršila 18 godina.  Utakmicu je njegova djevojka, inače također nogometašica, gledala u društvu Erlingovog oca, Alfa Inge Haalanda.

 

 

Upoznali su se još u Norveškoj, u malom Bryneu odakle oboje dolaze, dok su bili članovi mlađih kategorija istoimenog kluba. Pretpostavlja se da su s vezom započeli dok je on bio igrač Borussije Dortmund.

Erlinga i Isabel se ne može često vidjeti u javnosti, ponajviše jer on nije netko tko favorizira veliki broj izlazaka, no tu i tamo ih kamere uhvate u shoppingu ili nekom restoranu. Prema posljednjim informacijama, Isabel još uvijek živi u Norveškoj.

 

 

 

Komentara 2

T2
Tomo_20
14:58 11.06.2023.

Ta mala samo vidi valutu u njemu nije ni svjesna da ima svi… glavu;))))

ZA
!zagreb!
19:17 11.06.2023.

Istrpiš ga na sebi par puta tjedno, možda i manje a pare ide...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije