Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Gvardiol suspendiran nakon prekršaja protiv Freiburga

SC Freiburg - RB Leipzig
Foto: Marijan Murat/DPA
1/3
04.05.2023.
u 16:24

Vatreni je "pocrvenio" u 58. minuti nakon što je sudac Sven Jablonski je pregledao VAR. Leipzig je u tom trenutku vodio sa 4-0, a na koncu je završilo 5-1.

Njemački nogometni savez (DFB) suspendirao je braniča hrvatske reprezentacije i RB Leipziga Joška Gvardiola na dvije utakmice zbog crvenog kartona dobivenog u polufinalu njemačkog Kupa protiv Freiburga. Gvardiol je "pocrvenio" u 58. minuti utakmice nakon što je kao zadnji igrač obrane napravio prekršaj nad Rolandom Sallaijem.

Sudac Sven Jablonski je pregledao VAR i potom isključio hrvatskog reprezentativca. Leipzig je u tom trenutku vodio sa 4-0, a na koncu je završilo 5-1. "Sportski sud Njemačkog nogometnog saveza (DFB) zabranio je Jošku Gvardiolu nastup u dvije utakmice DFB kupa," objavio je DFB.

"Igrač i klub su se složili s presudom, stoga je presuda konačna," dodaje se. RB Leipzig će u finalu Kupa 3. lipnja u Berlinu igrati protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije