Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATSKA KRIZA

Gvardiol nakon poraza od Arsenala: 'Tužni smo. Dobro smo igrali, ali nije bilo dovoljno'

Arsenal v Manchester City - Premier League - Emirates Stadium
Foto: David Klein
1/3
10.10.2023.
u 15:39

"Rodri nam je nedostajao, svi znamo njegove kvalitete. Brzo će se vratiti i zbog toga smo sretni. Vidjeli smo Johna Stonesa na kraju utakmice. On se vraća i sigurno će biti jedan od naših ključnih igrača", kazao je Joško Gvardiol o svojoj momčadi koja u posljednje vrijeme ima podosta problema s ozljedama

Usprkos pobjedi u drugome kolu grupne faze Lige prvaka protiv RB Leipziga, aktualni engleski i europski prvak Manchester City, pretrpio je već drugi poraz u Premier ligi. Ovoga puta svladao ih je najjači rival, Arsenal, rezultatom 1:0. Utakmicu je komentirao hrvatski reprezentativac i branič aktualnog prvaka, Joško Gvardiol. 

"Ne mogu reći da je nešto pošlo po krivu. Igrali smo dobru utakmicu, ali nije bilo dovoljno za pobjedu. Znali smo da će nam trebati mirnoća na lopti. Za svaku utakmicu se pripremamo kao za ovu današnju. Mogli smo i bolje, ali sad je taj poraz iza nas. Moramo biti opasniji u napadu", rekao je za Manchester Evening News.

GALERIJA Arsenal ponovo porazio City. Aktualni prvaci pali na treće mjesto ljestvice

Arsenal v Manchester City - Premier League - Emirates Stadium
1/5

"Teško je jer imamo sad dva poraza u nizu. Igrali smo dobro, kontrolirali posjed, ali moramo bolje. Rodri nam je nedostajao, svi znamo njegove kvalitete. Brzo će se vratiti i zbog toga smo sretni. Vidjeli smo Johna Stonesa na kraju utakmice. On se vraća i sigurno će biti jedan od naših ključnih igrača", zaključio je optimistično Gvardiol.

VEZANI ČLANCI:

Manchester City je trenutno na trećem mjestu ukupne ljestvice iza Tottenhama i Arsenala. Aktualni prvaci našli su se u nezavidnoj poziciji zbog većega broja ozljeda. Tako je donedavno na klupi sjedio i drugih hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić. 

VIDEO Dalić: Livaja? Ne trošim energiju na one kojih nema. Razumijem ga i želim mu sreću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije