Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Gudac diskvalificiran u Debrecenu

 Andrej Gudac
.
08.02.2012.
u 22:23

Hrvatski boksački reprezentativac Andrej Gudac diskvalificiran je u prvom kolu Memorijalnog turnira Istvan Bocskai u Mađarskoj.

 On se u kategoriji do 75 kilograma u osmini finala susreo s Englezom Callumom Smithom. Iako su sve tri runde bili gotovo izjednačeni, Gudac je izgubio nakon što je diskvalificiran zbog držanja u 3. rundi.

- Šteta. Bili su bodovno izjednačeni, a i Englez je držao Gudca, samo na način koji je sucima bio prihvatljiviji – kazao je izbornik Marijo Šivolija.

Sutra u debrecenski ring ulaze i braća Josip Bepo (do 91kg) i Šime Filipi (+91kg). U četvrtfinalu ovog EUBC turnira očekuju ruski teškaš Nurmagomedov Abdulkhamid, odnosno superteškaš iz Turske Agit Yusuf.

Inače, na ovom 56. izdanju memorijalnog turnira Istvan Bocskai nastupa čak 113 boksača iz 21 zemlje.

Na slici: Andrej Gudac (-75kg)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije