Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK CITYJA

Ilkay Gundogan pozitivan na covid-19

Football Soccer Britain - Manchester City v AFC Bournemouth - Premier League - Etihad Stadium - 17/9/16 Manchester City's Ilkay Gundogan celebrates scoring their fourth goal with team mates Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONL
Foto: Reuters/PIXSELL
21.09.2020.
u 13:40

Gundogan je prema protokolu Premier lige započeo desetodnevnu samoizolaciju u kojoj će pratiti svoje zdravstveno stanje.

Njemački nogometni reprezentativac i vezni igrač Manchester Cityja Ilkay Gundogan pozitivan je na Covid-19, objavio je u ponedjeljak engleski premijerligaš na svom internetskom portalu.

Gundogan je prema protokolu Premier lige započeo desetodnevnu samoizolaciju u kojoj će pratiti svoje zdravstveno stanje. Za 29-godišnjeg veznjaka to znači da će propustiti večerašnji dvoboj protiv Wolverhamptona, kojim će za engleskog doprvaka započeti nova sezona natjecanja u Premier ligi.

U posljednja dva tjedna to je treći slučaj pozitivnog rezultata na testiranju na covid-19, jer je prije dva tjedna novi koronavirus pronađen i kod Francuza Aymerica Laportea te Alžirca Riyada Mahreza. Obojica su prošla desetodnevnu samoizolaciju i konkuriraju za momčad u večerašnjoj utakmici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije