Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVAN NIZ

Guardiola u lovu na nevjerojatni rekord Alexa Fergusona: Pothvat koji niti Pepu neće biti lak

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
09.11.2023.
u 01:30

Posljednji poraz Manchester City je u Ligi prvaka upisao početkom rujna prošle godine. Protiv Young Boysa upisao je svoju sedamnaestu pobjedu u nizu

Španjolac Josep Guardiola, trener nogometaša Manchester Cityja, postavio je novi osobni rekord po broju uzastopnih utakmica bez poraza u elitnoj Ligi prvaka.

Pobjedom Manchester Cityja protiv Young Boysa tijekom utorka od 3-0, trener engleske momčadi je došao do sedamnaeste utakmice za redom u Ligi prvaka kako njegova momčad nije izgubila.

GALERIJA Arsenal deklasirao Sevillu. (2:0) Španjolska momčad uputila tek jedan udarac prema golu

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
1/19

Time je srušio samog sebe iz vremena kada je bio strateg Barcelone, a tada je imao niz od šesnaest utakmica bez poraza. Posljednji poraz Manchester City je u Ligi prvaka upisao početkom rujna prošle godine.

VEZANI ČLANCI:

Ispred Guardiole u tom pogledu ipak ostaju još trojica trenera. Ottmar Hitzfeld i Louis van Gaal su s Bayernom, odnosno, a Ajaxom ostvarili devetnaest utakmica u nizu bez poraza, a apsolutni rekorder u trenerskom svijetu je Alex Fergsuon koji je u Manchester Unitedu odradio čak 25 utakmica u nizu bez poraza.

VIDEO Trener Real Madrida nahvalio Modrića: 'Sve je kontrolirao. Njegov ulazak promijenio je utakmicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije