Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi prvak

GSP: UFC više nije kao prije, sada je više poput kečera

Georges St-Pierre
Foto: Screenshot
13.11.2017.
u 13:36

“I fanovi su luđi. Svi su više involvirani. Ali bilo je zabavno i uživao sam u procesu.”

Kanađanin Georges St. Pierre uživa u svojoj velikoj pobjedi protiv Michaela Bispinga na UFC-u 217. Novopečeni stari UFC prvak pritom i dalje ne silazi s naslovnica medija, ne samo onih specijaliziranih, nego i onih “mainstream”, koji su velikim oduševljenjem popratili njegov povratak i uspjeh, piše Fight Site.

Upitan o osjećaju koji je doživio prilikom povratka u Octagon i čitavoj atmosferi oko dvoboja u New Yorku, GSP je u posljednjem intervjuu dao zanimljivu opservaciju. Tvrdi da je sve mnogo drugačije nego kada je napustio sport prije četiri godine.

“Sport se jednostavno promijenio. Sada je više poput kečera. Ludnica vlada. Nije kao kada sam ga napustio prije četiri godine. Sada je sve mnogo luđe. Također, borio sam se protiv protivnika koji priča mnogo trash talka, što je malo drugačije. Jednostavno je bilo drugačije okruženje nego ranije”, izjavio je UFC prvak u srednjoj kategoriji te je dodao:

“I fanovi su luđi. Svi su više involvirani. Ali bilo je zabavno i uživao sam u procesu.”

I dalje se ne zna što planira novi/stari prvak. Hoće li, kao što mu ugovor kaže, ostati u srednjoj kategoriji? Ili će se spustiti u velter i pokušati ujediniti pojaseve protiv Tyronea Woodleyja? I dvoboj s Conorom McGregorom nije znanstvena fantastika s obzirom na sve što smo posljednjih godina vidjeli u UFC-u! Izbora je mnogo, a on mora donijeti jedan…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije