Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE

Griezmann: Zlatnu loptu mora osvojiti Francuz

Antoine Griezmann
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.10.2018.
u 20:35

- Francuska je bila svjetski prvak, pa prema tome netko od francuskih igrača mora osvojiti nagradu - poručio je Griezmann.

Napadač francuske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida Antoine Griezmann poručio je kako "Zlatnu loptu", koju tradicionalno dodjeluje časopis France Football, ove godine mora osvojiti netko od francuskih igrača.

- Francuska je bila svjetski prvak, pa prema tome netko od francuskih igrača mora osvojiti nagradu - poručio je Griezmann.

Na popisu 30 kandidata za koje će glasovati 176 novinara iz cijeloga svijeta nalaze se petorica Francuza - Griezmann, Paul Pogba, Hugo Lloris, Kylian Mbappe i N'Golo Kante.

- Mi smo svjetski prvaci, mi smo dio najboljeg tima na svijetu i u ovoj momčadi mora biti i najbolji igrač na svijetu, zar ne? U svakom slučaju, to je ono što mislim - dodao je francuski napadač. Griezmann je ove godine osvojio svjetski naslov s francuskom reprezentacijom, te Europsku ligu i europski Superkup u dresu Atletico Madrida.

Posljednjih 10 godina Zlatnu loptu su osvajali jedino Lionel Messi (5) i Cristiano Ronaldo (5), a Griezmann je priznao kako bi se volio naći u njihovom društvu.

- Za mene je to san. Povijesno gledano, Ballon d'Or je najbolji od najboljih - dodao je Griezmann.

Među kandidatima su i trojica hrvatskih nogometaša - Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mario Mandžukić. Nogometni stručnjaci upravo Modrića vide kao glavnog kandidata za nagradu. Luka je ove godine već proglašen najboljim igračem SP-a, te najboljim igračem u izboru UEFA-e i FIFA-e.

France Footbal je nekoliko godina nagradu dodjeljivao u suradnji s FIFA-om, međutim unazad dvije godine svjetska krovna nogometna organizacija ustanovila je svoj izbor The Best. 

Komentara 5

PA
pavel1001
21:26 10.10.2018.

opet ovaj konj padavičar 🤮🤮🤮

JU
Jurica1050
21:29 10.10.2018.

Francuska je postala svjetski prvak golom iz prekršaja koji je on odglumio te iz udarca s bijele točke koji u finalu svjetskog prvenstva ozbiljan sudac nebi svirao . Pobijedili su u utakmici u kojoj ničim nisu bili bolja repka !

CA
carpediem
21:59 10.10.2018.

Eeeh grizmann ti bi najbolje mogao dobiti nagradu u Nogometu za najboljeg Glumca i lazova jer upadas i glumis da te neko udario a uopce te nitko nije skorom ni pipnio i to odlucuje Finale i tako postajes svjetski Prvak na osnovu sto znas glumit a ne igrat Nogomet. U ostalom da znas igrat Nogomet onda bi vec jednom zaigrao U Reali , Barceloni ili Juvetu ovako si se usmrdio u Atleticu. A zasluzeno i nisi svjetski Prvak pa sad glumis nekog debila kroz ovakve izjave. Bolje ti je da se ucis od Modrica i Rakitica kako se postaje Spanjolski Prvak jer to jos nikad nisi bio a usmrdio si se u Atleticu. I na kraju bi mogao jedino dobiti Nobelovu Ngradu za najboljeg Glumca i Lazova u Nogometu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije