Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESU LI POGRIJEŠILI?

Grci se vjerojatno i danas kaju zbog propusta prema zvijezdi Dinama, to bi im se moglo obiti o glavu

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
07.03.2024.
u 16:10

Nije bilo korektno to što su učinili, navijači su ga voljeli, a bio je izabran i u klupsku momčad desetljeća

Josip Mišić (29) u Dinamo je došao u listopadu 2020. godine iz Sportinga, iz Lisabona je u Zagreb prvo stigao na posudbu, a onda su plavi za dva milijuna eura otkupili njegov ugovor na ljeto 2021. godine. I napravili su plavi sjajan posao, Mišić je odigrao već 159 utakmica za plave, sjajno je držao konce igre.

Plavi zapravo trebaju zahvaliti PAOK-u, klubu s kojim igraju večeras u osmini finala Konferencijske lige. Naime, Mišić je prvo iz Sportinga, u kojem se nije naigrao, otišao u PAOK na posudbu i tamo je igrao odlično. Navijači su ga proglasili za najboljeg igrača sezone u kojoj je PAOK osvojio drugo mjesto te je izabran u najbolju PAOK-ovu momčad desetljeća.

Želio je PAOK otkupiti Mišića od Sportinga, no onda se sve izjalovilo, prvo su stigli problemi s koronom, a Mišić je i obolio. Imao je tumor testisa, u Maksimiru su ga željeli bez obzira na to, na kraju su se dogovorili s portugalskim klubom o otkupu. Mišić je Portugalcima rekao da želi u Dinamo, znali su to u Sportingu i na kraju su pristali pustiti ga.

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
1/5

Nije Mišić odmah bio spreman za igru zbog liječenja i terapija, čekali su u Maksimiru da do kraja ozdravi i dočekali ga na travnjaku. Bilo bi lijepo kad bi Mišić već danas u Maksimiru pokazao još jednom PAOK-u da je pogriješio što ga nije otkupio za ta dva milijuna eura.

Nije to bilo ni korektno prema Josipu Mišiću s obzirom na to kako je dobro igrao u tom klubu, koliko su ga voljeli navijači. Za PAOK je odigrao 42 utakmice, postigao je sedam pogodaka uz 11 asistencija. U Dinamu je manje učinkovit kad je riječ o pogocima i asistencijama jer igra povučenije, ali njegov je doprinos plavima golem. Nadajmo se da će i večeras biti tako dobar i s plavima PAOK-u pokazati što su propustili kad ga nisu ostavili u Solunu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije