Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA: KAKO ĆE PROĆI?

Jakirović radi promjenu u posljednji trenutak? Evo kako će izgledati Dinamov sastav protiv Grka

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige
Goran Stanzl/PIXSELL
07.03.2024.
u 12:45

Kako se može doznati, muče ga još dvije stvari. Jedna je povezana sa zdravljem prvotimca, a odluke će pasti u zadnjim satima pred utakmicu

Pred nogometašima Dinama jedna je od najvažnijih utakmica sezone. Iako se vrlo vjerojatno ništa neće riješiti već večeras, prvi dvoboj osmine finala Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a mogao bi bitno utjecati na ostatak Dinamove sezone. Nije nimalo nevažno kako će momčad Sergeja Jakirovića odigrati večeras nakon onih 1:1 za vikend u Osijeku. Plavi su na uvodu u novo europsko proljeće prošli renomirani španjolski Betis, a sada ih čeka grčka drama u dva čina. Pobjednik ide u četvrtfinale Konferencijske lige.

Imaju u plavom kolektivu mnogo zdravstvenih problema. Iako, velika većina ozlijeđenih igrača te svoje probleme vuče već neko vrijeme. Znamo da već dugo nema Stojkovića i Kačavende, Moharramija, Emrelija, Bulata, Ogiware, Perića, novog pojačanja Marka Roga... Neće biti ni trojca koji nije prijavljen za Europu, a to su Pierre-Gabriel, odnosno Fran Brodić, junak derbija protiv Rijeke. Nije prijavljen niti Arijan Ademi koji je u srijedu navečer trenirao odvojeno od ostatka momčadi.

Što to znači za Dinamov sastav? Kako doznajemo, Sergej Jakirović na teren će poslati istih startnih 11 kao i u maksimirskim duelima s Betisom i Rijekom. Osim što bi u posljednji trenutak mogao napraviti jednu, potencijalno dvije promjene. Jedina trenerova dilema jest koga staviti na poziciju desnog krila. Hoće li to biti Takuro Kaneko ili pak Dario Špikić? Također, do zadnjeg trena čekat će se razvoj situacije s francuskim stoperom Maximeom Bernauerom. Ako ne bude mogao zbog lakše ozljede, na njegovo će mjesto uskočiti mladi Moreno Živković.

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige
1/6

Dakle, Dinamovih 11 za prvi sraz s PAOK-om trebalo bi izgledati ovako: Nevistić – Ristovski, Theophile, Bernauer/Živković, Perković – Mišić, Sučić – Špikić/Kaneko, Baturina, Hoxha – Petković.

A u našoj anketi pitamo vas što mislite kako će završiti večerašnji okršaj Dinama i PAOK-a?

Ključne riječi

Komentara 6

EJ
ejStef
15:08 07.03.2024.

Šteta da smo izvukli Grke, nije toliko atraktivan protivnik, a jaka su ekipa. Realno, teško da Dinamo može proći (bilo bi mi jako drago da me demantiraju), em je tanak kvalitetan igrački kadar, em se čini da je Jakirović pročitana priča. Na domaćim utakmicama nismo imali prilike vidjeti da je Jakirović taktički iznenadio protivnika i nadigrao ga nekom novom kombinacijom, već je uvijek bilo obrnuto, a Jakirović stalno forsira isto. Uvijek su to promijene igrač za igrača ili kada se gubi onda sve u napad. Ko da nema ideja (ili nema ekipu koja može provesti bilo kakvu ideju)... U svakom slučaju, puno sreće Dinamo, trebat će.

SU
Surigrad
14:44 07.03.2024.

Pitajte Jarnija za koga ce navijati

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
14:25 07.03.2024.

Ajmo dinamo!!! Kad kako sad izgleda nečemo obraniti titulu prvaka Hrvatske da bar onda što dalje odemo u konferencijskoj ligi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije