Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajduk slavio 2:1
Povratak na članak

Gotal i Vlašić strijelci za rođendansku pobjedu nad Slaven Belupom

Iz svečane lože utakmicu je gledao Jean Kouassi, doveo je sina i suprugu.

Komentari 3

RI
rikavac
20:03 15.02.2015.

Moj Hajduk dovodit Reju za 200 000 eura godisnje na klupu je van svake pameti. pa sta taj covjek moze promijenit i uradit sa ovom ekipom koja je prosjecna. To je samo bacanja para u vjetar. Pa ocetel jednom se dozvati pameti vise i uprava i Hajduk.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
21:08 15.02.2015.

hajduk nije bas najbolje pripremljen, veci dio tekme su igrali dosta obranaski i na kontre ko da je belupo favorit a ne oni doma, i da ih je belupo stisnul kak treba, bila bi to drugacija tekma, a na kraju su pali tolko da su se jedva vukli po terenu - belupo moze zalit barem za bodom jer nisu nista slabija ekipa.…

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.