Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI KAZNA

Gorica pokrenula disciplinski postupak protiv Maloče zbog sporne izjave o Hajduku

Varaždin: NK Varaždin protiv HNK Gorice u 10. kolu Prve HNL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
07.11.2023.
u 13:24

Iskusni 34-godišnji nogometaš dao je nesmotrenu izjavu na jedno novinarsko pitanje

Hrvatski prvoligaš Gorica poludjela je zbog nesmotrene izjave Marija Maloče o tome da navija za Hajduk i želi da osvoji naslov prvaka. Maloča će biti kažnjen prema disciplinskom pravilniku kluba, ali vjerojatno se neće raditi o suspenziji, već samo o financijskoj kazni. Što se odnosa Gorice i medija tiče, izjave svakog igrača morat će proći provjeru i dopuštenje. 

GALERIJA Gorica slavila protiv Osijeka s 3:0

Varaždin: NK Varaždin protiv HNK Gorice u 10. kolu Prve HNL
1/5

- Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak - rekao je Maloča u razgovoru za HRT.

- Mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka. Nema mi tko što zamjeriti - rekao je na pitanje o tome zamjeraju li mu išta u Gorici po tom pitanju. 

VEZANI ČLANCI:

Iskusni 34-godišnji Maloča ljetos se vratio u HNL nakon osam godina igranja u inozemstvu, gdje je nastupao za poljsku Lechiju i njemački Greuther Fürth. 

Ključne riječi

Komentara 10

DR
drumom
14:49 07.11.2023.

ako govorimo o neregularnosti prvenstva ovo je pravi primjer za to! igrač protivničke momčadi sasvim otvoreno govori da navija za protivnika, a igra protiv njega kao fol sa 100% angažmana? tko je toliko naivan da u to povjeruje!??

XY
XYZ52
15:12 07.11.2023.

Ide Gorica na prvo mjesto pa ne moze Maloca petljati o Hajduku!? Ha, ha. ha.... Neka ga izostave iz tima ako im nije po volji.

Avatar Castro
Castro
15:35 07.11.2023.

Ne mozes kao profesionalac dati ovakvu izjavu u javnost. Na platnoj listi si kluba koji se trenutno bori pri vrhu i drukas za drugi klub koji je dva mijesta ispred. Pa to ne ide tako momak, trebas dobiti raskid ugovora danas jos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije