Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO MALOČA

Nogometaš Gorice: Imam samo jednu želju - da Hajduk bude prvak

Varaždin: NK Varaždin protiv HNK Gorice u 10. kolu Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
07.11.2023.
u 08:28

- Ja mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Ja svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka. Nema mi tko što zamjeriti - rekao je Maloča.

Branič Gorice Mario Maloča (34) rođen je u Zagrebu, a u mlađim kategorijama je igrao za Dinamo. Kasnije je postao kapetan Hajduka pa kaže da pred kraj karijere ima samo jednu želju - da Splićani budu prvaci.

- Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak - kazao je Maloča za HRT.

Maloča igra za Goricu koja je jedno od najvećih iznenađenja ove sezone. Zamjera li mu tko što navija za Hajduk?

- Ja mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Ja svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka. Nema mi tko što zamjeriti - rekao je Maloča.

Gorica je trenutačno četvrta momčad lige, a zanimljivo da je ove sezone svladala Dinamo, Hajduk i Osijek.  Maloča je u ovaj klub stigao nakon gotovo 10 godina u inozemstvu.

 
 
Ključne riječi

Komentara 8

DE
Dex
10:12 07.11.2023.

Da sam vlasnik ili direktor Gorice taj bi istog trena dobio nogu u dupe i tužbu za narušavanje ugleda kluba i namještanje utakmica ... a već je to i sam pokazao u zadnjoj utakmici protiv Hajduka

Avatar markoii123
markoii123
08:55 07.11.2023.

Pa zakaj onda ne igraš za hajduk? Ovakve stvari ruše regularnost natjecanja.

Avatar Castro
Castro
10:03 07.11.2023.

Primas placu u Gorici koja je pri vrhu tablice a zelis da drugi klub bude prvak jer tvoj klub kao to ne moze!! Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije