Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Goretzka spriječio slavlje Srba usred Njemačke, Wales zabio tek u sudačkoj nadoknadi

Njemačka - Srbija
Foto: NordPhoto/PIXSELL
20.03.2019.
u 22:50

Velšani su nastupili bez Garetha Balea, međutim očekuje se da će ponajbolji igrač svijeta biti spreman do nedjelje

Velška nogometna reprezentacija, suparnik Hrvatske u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2020., slavila je u prijateljskome ogledu protiv Trinidada i Tobaga.

Velšani su s 1:0 pobijedili 93. reprezentaciju svijeta ispred desetak tisuća gledatelja u Wrexhamu, a pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade je zabio Benjamin Woodburn.

Velšani su nastupili bez Garetha Balea, međutim očekuje se da će ponajbolji igrač svijeta biti spreman do nedjelje kada Wales u kvalifikacijskom ogledu dočekuje Slovačku. U Hrvatsku na gostovanje stiže 8. lipnja.

Zanimljivo je dodati da su Srbi u drugoj prijateljskoj utakmici večeri uspjeli u Wolfsburgu izboriti 1:1 remi protiv Njemačke. Gosti su poveli već u 12. minuti zahvaljujući Luki Joviću, međutim Leon Goretzka je u nastavku (69.) donio Nijemcima remi. 

Obje reprezentacije su mogle postići još poneki pogodak, a Srbi su u posljenjim minutama igrali s desetoricom igrača jer je isključen Pavkov.

Komentara 2

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
23:10 20.03.2019.

Da su Nijemci iskoristili svoje šanse rezultat bi bio potpuno drugačiji.

Avatar patkovic
patkovic
23:06 20.03.2019.

jeste bale genijalan ali po njemu se vidi kako karijera ovisi i o mnogo drugih faktora gdje su najbitniji socijalna psihologija i menadžment

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije