Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik čeka analizu
Povratak na članak

Goluža: Vidim li se i dalje na klupi? Najvažnije je da su igrači dali sve od sebe

- Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari, analizirat ćemo sve i vidjeti gdje se pogriješilo. Teško je sada bilo što više reći

Komentari 28

Avatar Rony123
Rony123
21:59 31.01.2015.

Goluža ako želiš dobrobit Hrvatskom rukometu moraš odstupiti jer ti si u zadnjih nekoliko godina izgubio sve važne utakmice .Sad se je pokazalo da trener koj nije postigao neki rezultat sa klubovima nikako nemože voditi reprezentaciju.Da trener Francuza ili Danacanaca ima na raspolaganju ove igrače osvojio bi prvenstvo svemira.

VL
DU
Deleted user
20:59 31.01.2015.

Lino, vrati se, sve ti je oprošteno! Prisjetimo se da su Červara jastrebovi iz rukometnog saveza rastrgali jer je gubio finala, a da više nikad poslije njegove izborničke epohe do finala nismo ni stigli. Jednostavna aritmetika! Inače, ovaj sindrom, bolje rečeno stav Goluže je već viđen: Glavu dam, ostavku ne dam! (copyright by dr Burić, Dubrovnik). Njegov doseg su izjave tipa: Raširi! Krvavih koljena! Na glavu! i tome slično... K o da je poslovođa u građ. sektoru!

VL
Avatar Obama
Obama
20:26 31.01.2015.

Svaka riba smrdi od glave pa tako i Hrvatski rukometni savez. Kako Goluža nema pravo prigovoriti igračima jer ih je on birao , tako ni HRS nema pravo prigovoriti Goluži jer su ga oni birali. Jedino rješenje daljnjeg rasipanja ugledada reprezentacije kako muške tako i ženske je ostavke u vrhu saveza i postaviti zaslužne starije igrače, a ne mamlaze kakve imamo sada koji nemaju pojma o rukometu.

VL
AN
anonimac1986
20:13 31.01.2015.

pitanje nije bilo jesu igraci dali sve od sebe nego dal se ti vidiš idalje na klupi

VL
HO
horok
23:22 31.01.2015.

Analiza: Prvo, protiv visoke postave Poljaka, postave koja ima u napadu same dvometraše, "stručnjak" Goluža igra obranu 6-0. Pametnome dosta. No, ne treba zaboraviti da je Goluža uvijek najljepše pozdravljao naše navijače, da je uvijek bio domoljub. Zato je i postao izbornik. Ipak, za dobrog trenera potrebno je i nešto malo više. Ili ne treba?

VL
MA
MagnusJohnson
20:08 31.01.2015.

Ovo je najgori plasman hrvatske rukometne reprezentacije od 2001. godine....Goluža, nemaš ti šta razmišljati, kupi krpice i doviđenja!

VL
HL
HV_LAKI102
23:46 31.01.2015.

Prosli put je trebao dati ostavku,pa se izvukao,neko je to sve zataskao.Ovaj puta raspisat cemo i referendum ako treba, samo da te vise negledamo kako nam unistavas Reprezentaciju svojim neznanjem.Imao si priliku,nisi je iskoristio,nema vise popravnog za tebe.

VL
BR
bross
21:10 31.01.2015.

mirko i slavko...........out......filip i zdravko.........in

VL
Avatar Oneill
Oneill
19:22 31.01.2015.

Bio ili nebio Goluza nijedan igrac nije bio dobar da bih dobili neku medalju nego su toliko dobri da budu seti.

VL
BR
brdavisnjevac
22:12 31.01.2015.

Nije Goluza nista kriv,on je radio kako je najbolje znao,a to sto zna pokazao je od kad je na kormilu,svaka analiza ako je korektno pisana ce pokazati da je podbacio i da mora otici,ali nije lud da to sam napravi,jer tko ga jos treba,da ne zivi u Hrvatskoj nikad nigdje ne bi ni postao izbornik,jer kakve je on to imao reference da postane izbornik,koga je prije toga i sa kojim uspjehom trenirao,ali eto upala mu kasika u med jer je dobar sa Gopcem, a isti je otjerao trofejnog trenera Linu ,covjeka koji o rukometu pise knjigei za Goluzu je doktor znanosti. Ali kao i u nogometu sto se Mamic osilio i radi sto hoce ,tako je i u rukometu sa Gopcem. I sad bi oni analizirali sve osim sebe...Gobac ako si pametan dovedi Valeru ,vidi sta jedan trener napravi od prosjecne ekipe kao sto je Katar,sta bi tek sa Hrvatskom.

VL
XN
xnet0822
22:00 31.01.2015.

Ne, ne vidiš se : Červar će bolje riješiti problem, a ti se Goluža skupa sa Gobcem lijepo spakuj i put pod noge !

VL
DU
Deleted user
13:17 01.02.2015.

e moj goluža , nemaš ti ni pameti ni karaktera...samo lupaš floskule...ostavicemo srce na parkeeetu, decki su dali sve od sebe....bacićemo se na glavurdu...pa to se i podrazumjeva...a kaj bi trebali , to sve NE raditi??? da imaš imalo karaktera ponudil bi ostavku i otisel ko gentlemen a ovak te bude gobac napićil jer se i njemu trese fotelja ako te ne zamjeni...ali i za to si valjda preogranicen...strasno

VL
IN
inbox
19:45 31.01.2015.

mi te ne vidimo na klupi i dečki nisu dali sve od sebe

VL
DU
Deleted user
19:48 31.01.2015.

dok god je po babama i po stricevima hrvatskoj nece ici...vrijedi za rukomet kao i za sve ostalo.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:19 31.01.2015.

što će to analiza pokazait? da smo popušili? pa za to mu ne treba analiza...

VL
GV
golub Vaso
01:17 01.02.2015.

nema člana hdz-a osim line červara i goluža ostaje izbornik

VL
TH
than
01:48 01.02.2015.

Vidim li se na klupi, rece Goluza ?!?!?! Da mi je samo jedna kuna koliko je to puta rekao, imao bi bar za jednu ratu struje. Covjece, vidi se iz susjedne galaksije da ti nisi za izbornika. Jedino mi zao igraca, jer sa boljim izbornikom bi vise postigli u zivotu. Ovako, najbolje da ignoriraju pozive. Ionako se samo prvi pamte, a sve ostalo su 'sitnice'-

VL
MI
mismis
12:20 01.02.2015.

damyr26 Slazem se u vecini stvari s tobom ali ne i sa ovim da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca. Imamo samo ih se ne zove iz meni nepoznatog razloga. Npr Sulic najbolji u Europi, donedavno je i Dominikovic igrao, imas jednog Balica koji ne treba igrati vise od 2 min po poluvremenu (za njega si siguran da ce nesto napravit) a i sama njegova pojava je dovoljna za moral ekipe. Lackovic je ozljeden a proslo prvenstvo ga ovaj nije zvao. Poanta svega je- pogledaj Francusku repku. i oni rade smjenu generacija a i dalje igraju ovi "stari", pogledaj tko je pomocni trener nakon kaj se povukao u mirovinu i tko vodi time out. za razliku od nas oni svoje igrace cijene.

VL
GR
Grabarska
14:25 01.02.2015.

Dok nam HRS,HNS itd.,vode podobni a ne sposobni ljudi,možemo samo očekivat sve lošije rezultate.

VL
DE
derin
19:20 01.02.2015.

Čestitke francuzima, oni svoje najbolje drže do 40. goluža bježi, uništio si nas, najgori trener u povijesti ne rukometa, već sporta, pošteni napad ne možemo sastaviti, obrana pušta, dosta odličnih igrača se uopće ne zove (sulić, vuković, buntić), nego neki muse, stepančići., onda neke dobre što zove, šikanira ih (bičanić). Ovo večeras smo trebali biti mi umjesto katara, jer nikad više ovako lagan ždrijeb.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.