Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Goluža: Ne brine me poraz, bili smo preumorni

Hrvatska rukometna reprezentacija (1)
Goran Kovačić/Pixsell
13.07.2012.
u 00:34

Hrvatska je poražena od Švedske sa 32:33 u prijateljskoj utakmici igranoj u Rijeci

U posljednjoj pripremnoj utakmici uoči odlaska na olimpijski turnir u London, Švedska je pobijedila rukometaše Hrvatske u Rijeci ispred 3000 gledatelja sa 32:33 (16:16).

– Poraz kao poraz ništa ne znači, ali da se mogao izbjeći – mogao je. U posljednjih deset minuta svaki švedski napad završavao je u Alilovićevoj mreži. Naše obrane kao da nije bilo. A upravo je obrana kamen temeljac Golužine vizije rukometa. Primiti 32 pogotka zaista je previše.

– Bilo je dobrih stvari u ovoj utakmici, ali bilo je i onih na kojima trebamo poraditi. Bilo je vidljivo da smo umorni, a na utakmici sam pokušao isprobati neke stvari. Tako sam Buntića svjesno stavio da u obrani igra na mjestu na kojem inače igra u svom poljskom klubu, ali nikad u reprezentaciji. Vidjelo se da su igrači već mislili o slobodnim danima, što je razumljivo nakon napornih treninga. Ovaj poraz nimalo me ne zabrinjava. Sada trebam momčad dobro osvježiti – istaknuo je izbornik Slavko Goluža.

S obzirom na to da u London idemo s jednim pravim kružnim napadačem, vidljivo je iz ove utakmice da će Vorija odmarati na crti Gojun, kao prvi izbor, te Balić kao drugi. Slijede dva dana odmora, a onda završno okupljanje u Zadru. 

– U Zadru ćemo trenirati u terminima utakmica koje ćemo igrati u Londonu – zaključio je Goluža.

Hrvatska je igrala u sastavu: Alilović osam obrana, Šunjić, Losert, Štrlek 5, Ninčević 1, Horvat 5 (2), Čupić 5 (3), Vori 5, Lacković 5, Gojun, Bičanić, Duvnjak 2, Balić 1, Kopljar, Buntić 2, Matić, Vuković 1.

Komentara 3

JV
j.vojvoda
10:34 13.07.2012.

Goluza, preumoran ti je jezik i mozak zbog blebetanja i samohvale. Prestani blebetati prije utakmice, mozda ces imati energiju za pobjedu

CI
ciklon
13:04 13.07.2012.

Slažem se. Ma koji umor crni Goluža. Igrate u Rijeci (Hrvatskoj) s hrvatskim grbom na majici mamlaze i kaj vam još treba? Sram vas sve može biti. Svaka čast Veniu, ali ti mu kao advokat najmanje trebaš

SL
Stjepan Lackovic
14:37 13.07.2012.

sinocnja tekma sa svedskom je jos jednom pokazala bolesni i bahati pristup igri kako igraca tako i trenera,zar je to igra koju su kauboji prikazali?to je mrcvarenje to je muka gledati taj strah napadaca tu depresiju,tako je bilo i uu srbiji,nemoc,umor samo se cekalo nato da nam suci malo pomognu kao sto se i desilo sa(slovenijom islandom itd.)a kad je trebalo junacki zaigrati protiv srba zgaziti ih do dna, usrali su gace i krivili suce,sramota.Zamislite koliko njege medicine najbolje hotele visoke premije oni dobiju a onda takav odnos prema igri i nama navijacima,porazno.Kakav poticaj daju ova "gospoda" nasem radniku koji radi za sice ili ne dobija placu imarljivo radi,uzasno suzasno,Lacko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije