Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Goluža: Kad već ja nisam nosio barjak, onda to sad mora Losert

\'15.04.2012., Zagreb, Kutija sibica - Slavko Goluza odradio je svoj prvi trening kao novi trener RK Croatia osiguranje Zagreb. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoic/PIXSELL
07.07.2012.
u 15:18

- Te priče da Zaninović treba nositi barjak su šuplje priče. Nismo mi krivi što stalno donosimo medalje, a drugi to ne rade

Uoči sutrašnje prijateljske utakmice Hrvatske i Švedske, izbornik hrvatskih rukometaša Slavko Goluža bio je na konferenciji za novinare.

- Što se tiče naših priprema mi smo još uvijek u trećoj fazi još uvijek radimo na snazi, na specifičnim stvarima i polako smo počeli uključivati loptu. U toj smo fazi da nismo sada još sa loptom na ti, što se kaže, sa loptom počinjemo intenzivnije raditi poslije ove sutrašnje utakmice. Sve pohvale momcima za njihov rad, vidi se velika želja, motiv. OI su tu, 14-15 je imena koji će ići. Za ovu utakmicu naš plan je napraviti jaki ritam gdje će svi dobiti priliku igrati, nećemo razmišljati o rezultatu, iako se sve igra na pobjedu, priritet su neke druge stvari koje mi u stožeru tražimo i stavljamo pred igrače. Svi će dobiti određenu minutažu da vidimo na čemu smo. Povrede su iza nas, Venio je imao malo istegnuće zadnje lože, sad je to sve iza njega, on se polagano uključuje u normalan rad. Da sam ga htio opteretiti mogao sam i prije ali nije bilo potrebe. Sada mu treba isključivo lopta kao i svima drugima, zato ga nismo opterećivali prije. Radio je po posebnom programu i sve je odrađeno po planu.

Kad će se objaviti konačan popis?

- Kad ja odlučim! 15 imena ide, dva dana prije tko dobije avionsku kartu taj ide. Stvar je jasna, taj 15 igrač moći će biti u selu s nama i ima mogućnost dobijanja medalje.

Što mislite o tome da Losert bude barjaktar na OI?

- A tko bi trebao biti? - ljutito je rekao Goluža pa nastavio:

- Uz dužno poštovanje prema svim kandidatima i kandidatkinja, Venio je taj! Sportaš koji je osvojio dvije olimpijske medalje, ima svjetske i europske medalje, Ligu prvaka. Po svim kriterijima ne vidim čovjeka trenutno koji može biti ispred njega. Ako ne bude tako , onda je to opet jedna velika nepravda. Kad ja već nisam nosio, neka on nosi. Te priče da Zaninović treba nositi barjak su šuplje priče. Nismo mi krivi što stalno donosimo medalje, a drugi to ne rade. Drugi snimaju reklame po dva tri mjeseca da idu na Olimpijadu pa slučajno prođu...

Manuel Štrlek kratko je prokomentirao rad na pripremama.

-Posebno bih se osvrnuo na rad na treningu, kvalitetno treniramo, dajemo maksimum od sebe. Pohvalio sve dečke i naravno pozvao navijače da u što većem broju dođu na utakmicu. Tek sad kreće lopta, ona prava taktika, igranje na dva gola, ove dvije utakmice će nam dati smjernicu što dalje, što treba popraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije