Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalitetniji smo, ali...

Goluža: Igrači su mogli više, borili su se, ali ne dovoljno

'Croatia\'s players react after loosing the men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship semifinal match Serbia vs Croatia on January 27, 2012 at the Beogradska Arena in Belgrade. Serbia won 26 - 22.
'ATTILA KISBENEDEK'
28.01.2012.
u 20:35

- Pokušao sam sve, na nekoliko minuta povukao sam Alilovića da se malo smiri, vratio sam obranu 6-0... No, suci su im dopuštali jako duge napade, i po dvije minute, a u obrani su nas raširili - analizirao je poraz dan kasnije Goluža.

Slavko Goluža došao je pred novinare ništa manje razočaran nego kao što je bio odmah nakon poraza od Srbije.

- Teško mi je, i boljet će me još dugo. Takvu priliku da uđemo u finale i osvojimo zlato, što smo se potajno nadali, možda nećemo dugo imati - rekao je Goluža još uvijek vrteći film događaja s parketa.

- Nevjerojatno je kako smo loše odigrali tih prvih deset minuta drugog poluvremena. Sve ono što smo se dogovorili u svlačionici nismo poštovali. Rekao sam da u napadu moramo igrati strpljivo, a mi smo žurili. U obrani su nas raširili i lako smo primali pogotke. Morao sam iz igre na nekoliko minuta povući i Mirka Alilovića, da se malo smiri. Vratio sam obranu 6-0 jer su Srbi počeli igrati bez pravog šutera. Nije ni to pomoglo - rekao je izbornik.

Stekao se dojam da se naši igrači u drugom poluvremenu nisu pretjerano borili, nisu išli na glavu, nisu poslije utakmice izašli krvavih koljena.

- A što su trebali, skakati po tribini! Borili su se, ali očigledno ne dovoljno. Osjećam da su mogli puno više pružiti. Opet, ne mogu im ništa zamjeriti - rekao je Goluža.

Može li se momčad motivirati za još jednu utakmicu?

- Ne da može, nego mora! Četvrto mjesto me uopće ne zanima - rekao je Keta.

Imamo li snage?

- Imamo! Moramo je imati! Zbog naših navijača. Nije ni Španjolska u boljoj situaciji. Do polufinala nije izgubila niti jednu utakmicu, a onda je naletjela na Dance koji su u drugi krug došli bez bodova, a u nedjelju će igrati u finalu! - rekao je izbornik.

Jeste li se naspavali nakon utakmice sa Srbijom?

- Jesam, zar se ne vidi... - zaključio je Goluža.

>>Cijeli tekst pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 21

ME
melili
21:30 28.01.2012.

Eh pa nemoze se uvijek ni pobijedit nije to nista strasno donjeli ste vi nama puno radosti i ponasa u vasim iograma nemoze se sve dobiti niste krivi ni vi ni trener.Ali pod onim uvijetima kakvi su u beogradu bilii ni Bog nebi mogao bolje igrat ono je bio Horor .Srbija se treba stidjeti ali plati vlastiti danak u krvi zao mi je decka sto je nastradao jadan.

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
21:59 28.01.2012.

E Goluza,mogli smo igrati cijelo vrijeme 4 igraca,ova nasa dva boka (Cupic) su bili statisti ili ti nama objasni.......! Nisam ljut sto nismo u finalu nego vise da smo od cobana izgubili!

AN
Andreeejjj
20:55 28.01.2012.

Gologuža....zaje*ooooooo si sve TI, jer nemaš ni malo iskustva, autoriteta, znanja a ni mozga! Žalosno i sramotno, bježi što prije konjina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije