Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U ZAGREBU

Golden Fight u Cibonu dovodi vrhunske borce, koji će napraviti spektakl svjetskih razmjera.

Golden Fight 4
27.03.2024.
u 12:18

Odlična vijest je da će nakon 13 godina, pred domaćom publikom nastupiti Goran Reljić. Hrvatski borac je nastupao u najpoznatijim svjetskim MMA organizacijama kao što su UFC, RIZIN, KSW i ACA. U 33 profesionalna MMA nastupa upisao je 21 pobjedu i 12 poraza.

Golden Fight u Cibonu dovodi vrhunske borce, koji će napraviti spektakl svjetskih razmjera. Golden Fight je profesionalni sportski borilački događaj, jedinstven po tome što jedini u regiji, u jednom eventu, organiziraju borbe u MMA-u, Boxingu, Kickboxingu, Muay Thaiu i boksu bez rukavica (Bare Knuckle). Ove godine Golden Fight organizira četiri velike borilačke priredbe, a prva ne redu je u Zagrebu. Košarkaški Centar Dražen Petrović, u subotu 06. travnja, biti će centar za sve ljubitelje borilačkih sportova.
 
Odlična vijest je da će nakon 13 godina, pred domaćom publikom nastupiti Goran Reljić. Hrvatski borac je nastupao u najpoznatijim svjetskim MMA organizacijama kao što su UFC, RIZIN, KSW i ACA. U 33 profesionalna MMA nastupa upisao je 21 pobjedu i 12 poraza. Zanimljivost je da Reljić neće nastupiti u MMA borbi, nego u boksu bez rukavica (‘Bare knuckle‘). Goran je već odradio dva Bare Knuckle meča i upisao dvije pobjede.

GALERIJA Jarni o Petkoviću: Nemojmo smatrati da može napraviti čudo

1/17

 
Najavljen je i meč Aleksandra Rakasa. Hrvatski mma borac, nakon što je neko vrijeme pauzirao, vraća se borbama. Borio se u KSW-u, ruskoj M1 organizaciji i najstarijoj japanskoj mma organizaciji Pancrease. U 25 profesinalnih mma nastupa, upisao je 16 pobjeda i 9 poraza. U suradnji s hrvatskim kickboxing savezom, koji je već dugi niz godina prepoznatljiv kao jedan od najuspješnijih na svijetu, Golden Fight donosi niz vrhunskih kickboxing borbi. Čak 3 prvaka svijeta, Ivan Bertić, Vito Košar i Andrej Kedveš predstaviti će zagrebačkoj publici i dokazati zašto je hrvatski kickboxing u svjetskom vrhu.
 
Borba večeri, kako su je ljubitelji ovog sporta već prozvali, je upravo kickboxing borba između domaćeg borca Andreja Kedveša i Slovenskog borca Saše Vorkapića. Andrej je član najjače svjetske kickboxing organizacije Glory, a nastupao je i u organizacijama Senshi, WLF, ACA i W5. Upisao je 19 pobjeda i 4 poraza. Na Fight cardu nalaze se i prvaci hrvatske u kickboxingu i Muay Thaiu Luka Rukavina, Blaž Krušelj i Roko Pozaić.

VEZANI ČLANCI:


Uz kickboxing, bareknuckle i mma borbe, održati će se i extreme boxing mečevi (boks s malim rukavicama), od kojih je možda najatraktivniji onaj između srpske borkinje Nađe Milijančević i slovenske borkinje Bojane Šebenik. Najavljeni su i nastupi Patrika Čelića, njegovog brata Antonija, Denisa Kovačevića, Roka Đordića, Filipa Marića, Enrica Krluka, Gordana Lovrića, Asmira Sadikovića, itd. U subotu, 6. travnja od 20 sati očekuje vas 17 borbi, vrhunska produkcija i nezaboravno iskustvo. Višemjesečne pripreme, treninzi i taktika koju su borci pripremili, dobar su pokazatelj da što prije nabavite svoje ulaznice na Eventim.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije