Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi se primili za glavu

Glupost godine! Poslao suca u bolnicu, diskvalificiran je u odlučujućem meču Davisova kupa!

Kanada
Foto: Screenshot
1/2
06.02.2017.
u 10:13

Sudac Arnaud Gabas prebačen je u bolnicu, a pretrage su pokazale da nije ništa ozbiljnije.

Kanađanin Denis Shapovalov napravio je neviđenu glupost u petom, odlučujućem meču Davisova kupa između Kanade i Velike Britanije. Naime, u meču protiv Kylea Edmunda bio je iznimno ljutit zbog svoje loše igre pa je nakon gubitka jednog poena izvukao lopticu i napucao je. Na njegovu nesreću, ona je pogodila suca točno u glavu!

Naravno, nakon takvog poteza bilo je jasno da će biti diskvalificiran, što se i dogodilo pa je Edmund proglašen pobjednikom, a za Britaniju je to bio treći, pobjednički bod.

Sudac Arnaud Gabas prebačen je u bolnicu, a pretrage su pokazale da nije ništa ozbiljnije.

Kanadskom tenisaču poslije je bilo iznimno žao, ispričavao se nesretnom sucu, ali i svom izborniku te navijačima. Iako je gubio u tom meču, uvijek je postojala šansa da dođe do preokreta pred domaćom publikom. Ovako je napravio štetu svojoj reprezentaciji.

>>Pogledajte kako je srbijanski nogometaš nokautirao Van Persieja

Komentara 2

LI
lipotan
11:22 06.02.2017.

I ovi Canadjani pustaju svasta u zemlju I jos im daju da predstavljaju drzavu.

RI
Ringo
11:04 06.02.2017.

Pogodio ga je u oko, dobro je oteklo. Nije mogao uputiti lopticu na gore mjesto, nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije