Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 koševa

Giriček najbolji u pobjedi Fenera

Gordan Giriček
Sanjin Strukić
23.12.2009.
u 22:07

Hrvatski krilni košarkaš Gordan Giriček predvodio je svoj Fenerbahçe do pobjede 70-68 na gostovanju kod TÜRK Telekoma u 11. kolu turskog košarkaškog prvenstva.

Giriček je na parketu proveo 27 minuta. Ubacio je 14 poena, najviše u svojoj momčadi, gađajući 3-6 za dva poena, 2-4 za tri i 2-4 za jedan poen. Usto je imao 4 asistencije i dva skoka. Bosanski igrači u Fenerbahçeu Damir Mršić i Emir Preldžić postigli su obojica po 9 poena. Domaćine je predvodio iskusni, 34-godišnji centar Hüsein Beşok sa 16 koševa.

Fenerbahçeu je ovo bila deveta pobjeda u 11. nastupu. Jednaki omjer ima i Beşiktaş, dok je vodeća momčad prvenstva Kasunov Efes Pilsen sa 10 pobjeda i jednim porazom.

Dodajmo da je bivši Cibonin bosanski centar Haris Mujezinović postigao 2 poena uz 8 skokova u domaćem porazu svoje Darüşsafake od Tofaşa 77-75.

TBL liga, 11. kolo:

TÜRK Telekom – Fenerbahçe 68-70

Redoslijed: 1. Efes Pilsen 10-1, 2. Beşiktaş 9-2, 3. Fenerbahçe 9-2…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije