Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELŠANIN NAJAVLJUJE

Giggs: Navijat ću za Englesku, no Španjolci su favoriti

Ryan Giggs
AFP
19.05.2010.
u 11:39

Ryan Giggs, 36-godišnji velški nogometaš Manchester Uniteda, kako sam kaže s nestrpljenjem očekuje početak Svjetskog prvenstva (11. lipnja) u Južnoafričkoj Republici.

Njegova reprezentacija nije izborila nastup na jugu Afrike, ali Giggs "treperi":

- Naravno da ću kao i svaki sportski, odnosno nogometni fanatik, pratiti veliki dio utakmica. U prvom dijelu prvenstva ću možda preskočiti koji ogled, no od osmine finala pa nadalje ću stalno biti u fotelji, pred televizijom - rekao je Giggs i nastavio:

- Nema uopće spora za koga ću navijati. Najviše prijatelja i kolega imam u Engleskoj i njihov sam veliki navijač.

No, Engleska mu nije broj jedan kada su favoriti za tron u pitanju:

- Engleska, Brazil, Argentina, Njemačka... Sve su to favoriti za naslov prvaka, ali broj jedan je ipak Španjolska. Ti ljudi su izgubili jednu utakmicu od zadnjih 45 odigranih. To su nevjerojatne brojke, zaslužuju epitet prvih favorita - zaključio je Giggs.

Komentara 2

EU
EUPatriot
15:23 19.05.2010.

Giggs: Navijat ću za Englesku, no Španjolci su favoriti Olić: Plačem zbog Engleske, no plačem još više ako pomislim da su Slovenija i Srbija favoriti..

EB
eustahije_brzić
07:07 22.05.2010.

Molim Vas ne radite to. Ne izmišljajte lažne nacije. Slovenija je državna tvorevina u kojoj žive Austrijanci, Hrvati, Srbi, Albanci itd...... Nemojte da djeca uče lažnu povijest.. Ne izmišljajte narode kao što su Slovenci, Bošnjaci itd.... Njihovi preci su znali tko su i što su, ne vrijeđajte ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije