Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gennaro Gattuso

Trener Milana priznao: Protiv Rijeke nismo postojali...

Rijeka - Milan
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/15
07.12.2017.
u 23:25

U Rijeci je ovih dana glavna tema opet Franko Andrijašević. Naime, prema nekim varijantama postoji mogućnost da se Andrijašević vrati u staro jato.

Milan je i na Rujevici nastavio s rasprodajom ugleda nogometnog velikana i jedinstvene sportske institucije. Dobro, rezultatski nije postojao poseban imperativ jer je situacija u skupini D već ranije bila riješena. No, Milan bi, bez obzira s kakvom momčadi igrao, ipak trebao pokazati više autoriteta.

U utakmici s Rijekom nisu pokazali ništa, bez obzira na to što nisu morali demonstrirati natjecateljski ritam. Nisam siguran da bi bilo bitno drugačije da su i morali. Rijeka je na kraju slavila sa 2:0. Nakon sinoćnje izvedbe dojam je da je Rijeka, u malo drugačijim okolnostima, možda i mogla proći ovu skupinu. Ovako su završili na trećem mjestu.

Rijeka - Milan
1/14

Bez prave prijetnje

Rijeka se tako na najljepši mogući način oprostila od Europske lige, a svojim navijačima poklonila pobjedu koja će biti posebno podebljana u klupskoj povijesti. Momčad Matjaža Keka u opuštenom je modu ležerno odradila posao protiv talijanskog diva. Spektakularan pogodak već u sedmoj minuti zabio je Jakov Puljić. Za 1:0 sjajno je pogodio iz slobodnog udarca. Lopta je preko živog zida pogodila vratnicu i odbila se u mrežu. Doslovce bez prave prijetnje pred Rijekinim vratima, protekao je veći dio utakmice. Nemoć i bezidejnost gostujuće momčadi bila je - negledljiva. Niti jednom nisu šutirali u okvir gola. Mario Gavranović je u 47. minuti sjajno pospremio loptu u mrežu pokraj nemoćne obrana Milana.
Za drugi Rijekin pogodak asistirao je Zoran Kvržić.

- Ne pobjeđuje se Milan svaki dan! zaslužili smo ovo pobjedu, to je pobjeda znanja i htijenja. Svima nam je stalo do predsjednika koji je žrtvovao svoj novac, vrijeme i obitelj za klub. Rasprodana Rujevica je priznanje Rijeci za njenu europsku sezonu. U nekim utakmica nam je nedostajalo koncentracije u završnici, ne bih to nazvao srećom. Europska sezona pokazuje da Rijeka može igrati u Europi - istaknuo je Kek.

Njegov kolega s druge strane Gennaro Gattuso nije bio zadovoljan.

- Pokušali smo igrati nogomet, no to nismo dobro radili. Nekoliko minuta odigramo dobro, a onda sve uništimo i tako cijeli susret. Pružio sam priliku nekim drugim igračima koji su manje igrali i ovo je njihova odgovornost. Jednostavno, moramo igrati žestoko i boriti se. Nismo postojali - istaknuo je Gattuso.

U Rijeci je ovih dana glavna tema opet Franko Andrijašević. Naime, prema nekim varijantama postoji mogućnost da se Andrijašević vrati u staro jato.

Andrijašević se vraća!?

Bivši najbolji igrač naše lige očito se nije nametnuo u Belgiji i s Gentom će uskoro tražiti neko rješenje kako bi popravio svoj status. Andrijašević je od dolaska ovog ljeta odigrao tek 402 minute u sedam utakmica za ovaj belgijski klub. 

Komentara 3

DU
Deleted user
03:17 08.12.2017.

Ne bih se zanosio rezultatom, jer da je Milano trebao tri boda, tada bi na ovom rezultatu skinuo kapu i nakloniti se Rijeci? Ovako pobjeda nad Milanom je svakako zaslužena, no . . .

SN
Samo naprijed
06:25 08.12.2017.

Nakon promjene trenera utakmica s Rijekom je bila itekako važna za Milan. Rijeka je taktički igrala odlično, bravo Kek i igrači.

DH
dalibor.hren
09:02 08.12.2017.

Od kad je Gattuso trener?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije