Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO PJACA

Gazzetta najavila veliki transfer: Dinamo vraća najskupljeg igrača u klupskoj povijesti

Zagreb: Utakmica Lige prvaka, 2. kolo, GNK Dinamo - Juventus FC
Goran Stanzl/PIXSELL
23.07.2023.
u 17:37

Najveći izlazni transfer u povijesti plavih mogao bi se vratiti u Maksimir

Marko Pjaca na pragu je povratka u zagrebački Dinamo prema informacijama najčitanijeg talijanskog lista Gazzette dello Sport. 28-godišnji Hrvat vratio se u Juventus s posudbe iz Empolija, a stara dama više ne računa na usluge nogometaša kojeg je svojevremeno platila 29 milijuna eura 2016. godine. 

Pjaca bi se tako trebao vratiti u Dinamo, a Juventus navodno trenutno pregovara s hrvatskim prvakom. Pjacin ugovor s torinskim velikanom istječe u ljeto 2024. godine, no Juventus je voljan prepustiti ga Dinamu bez odštete. Pjaca je odlično krenuo u Juventusu, ali uništile su ga ozljede pa je bio na posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genoi, Torinu i Empoliju.

VEZANI ČLANCI:

Prošle sezone Pjaca je imao dosta malu minutažu u Empoliju. Upisao je 17 nastupa kroz samo 519 minuta, bez konkretnog učinka. Za Hrvatsku ima 24 nastupa i jedan gol te osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. 

Komentara 9

GR
Gromovnik
19:29 23.07.2023.

pjaca je bio vanserijski talent i šteta što su ga ozljede unazadile, ali vjerujem da bi njegov povratak u Dinamo bio prilika da ponovo zablista i odigra još 3-4 godine na vrhunskom nivou

Avatar mrIvan
mrIvan
17:54 23.07.2023.

A ti onda daj ponudu Dinamu - i svakako nas informiraj o tome kaj su ti povratno javili...

Avatar mrIvan
mrIvan
11:16 25.07.2023.

Pjaca je imao talent - ima ga i sada - koji kad vidiš kladio bi se na njega sa svime što imaš. Nikad neću zaboravit što je radio od Celtica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije