Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naslađuje se

Gallagher: Lijepo je bilo vidjeti Suareza u suzama, on je prevarant!

Luis Suarez, Liverpool
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.05.2014.
u 12:10

- Poveli su 3:0 pa su ih ponijele emocije. Nitko u Premiershipu ne pobjeđuje sa šest ili sedam razlike, osim ako ne igrate s Arsenalom ili Tottenhamom

Nekadašnji gitarista Oasisa Noel Gallagher vatreni je navijač Manchester Cityja pa mu je jučerašnji kiks Liverpoola priuštio veliko zadovoljstvo. Posebno ga je razveselilo što je Luis Suarez plakao na kraju meča.

- Bilo je lijepo vidjeti Suareza u suzama jer je on najobičniji prevarant. Ne mogu vjerovati da su ga novinari izabrali za najboljeg igrača sezone. Na kraju susreta slika je bila baš simpatična. I Gerrard je bio na njoj, baš super, rekao je Gallagher.

Liverpool je nakon vodstva 3:0 krenuo u napad jer je htio popraviti gol-razliku koja bi mu na kraju prvenstva mogla puno značiti u borbi sa Cityjem, a to im se obilo o glavu.

- Poveli su 3:0 pa su ih ponijele emocije. Nitko u Premiershipu ne pobjeđuje sa šest ili sedam razlike, osim ako ne igrate s Arsenalom ili Tottenhamom, bocnuo je i druge rivale Gallagher.

>>Pogledajte kako se Suarez rasplakao, Gerrard ga morao tješiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije