Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje prvenstvo
Povratak na članak

Futsal Dinamo sprema novi spektakl, ovog puta u 'dvojci' Doma sportova

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna, dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20h

Komentari 6

GR
grasidagic
14:10 07.10.2014.

Čudno! Nisam vidio niti jedan izvještaj, a kamoli najavu 1. Hrvatske malonogometne lige, nastupa Alumnusa u Europskoj ligi ili nastupa reprezentacije. Čudno! MNK Futsal Dinamo je samo prilika da se piše o BBB! Pa kome je u interesu da se piše o BBB! Zar se žali za "starim dobrim vremenima" kada je Maksimir izgledao kao Dugopolje? Zar se to želi! Ili ovo u Dugopolju i nije za osudu?

VL
LI
Lik123
16:06 07.10.2014.

Pljuvanje po Dinamovim strancima u jednom članku i odjednom gromoglasne najave do jučer (ko i danas) široj javnosti totalno nezanimljive druge malonogometne lige. Očito se iz "fenomena Medveščak" izmuzlo kaj se dalo, sad se našao novi izvor "fascinacije". Sve pet, uživajte, ispuhao bu se kad-tad i taj umjetni balon ko i Medveščakov. Dinamo bu preživio ko i uvijek, bez obzira na ove neviđene podvale.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
15:14 07.10.2014.

Sportski događaji u Zagrebu koji imajju posjetu veću od 2-3 tisuće ljudi su zanimljivi svim zagrepčanima pa makar bio susret u pikulanju ili pikadu. To što je to nekoliko stotina puta više nego što je bilo na GNK Mamići u nedjelju i o tome treba pisati jer je to fenomen kojeg nema nigdje u svijetu. Patite. A to što uspoređuješ Dugopolje sa Zagrebom, Dinamom i Boysima je jadno čak i za takve kao što si ti.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:30 07.10.2014.

svaka čast! samo naprijed, nema predaje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.