Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje prvenstvo

Futsal Dinamo sprema novi spektakl, ovog puta u 'dvojci' Doma sportova

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
07.10.2014.
u 12:32

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna, dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20h

Malonogometni klub Futsal Dinamo ovu nedjelju, 12. listopada u 19 sati kreće s natjecanjem u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Protivnik je klub iz Siska  – malonogometni klub Siscija, a ako je suditi po dosadašnjim utakmicama Futsal Dinama, može se očekivati atmosfera dostojna najvećih europskih sportskih natjecanja.

Nakon spektakularnog predstavljanja kluba početkom rujna na Šalati, MNK Futsal Dinamo je krajem rujna u popunjenoj dvorani u Sutinskim vrelima odigrao prijateljsku utakmicu kao pripremu za nadolazeće prvenstvo. Iako je protivnik Potpićan iskusna momčad, rezultat je bio neriješen (2-2) što je vrlo pozitivan rezultat s obzirom na to da je Futsal Dinamo tek krenuo u natjecanje.

Službeno natjecanje Futsal Dinamo dočekuje pojačan dolaskom Matije Đulvata, donedavnog kapetana Alumnusa, prvaka Hrvatske i bivšeg reprezentativca sa 75 nastupa za Hrvatsku.

„Očekujemo da se u ovoj utakmici naši igrači predstave u najboljem svijetlu te pokažu kako su spremno dočekali početak prvenstva. Momčad Siscije je jak protivnik i naši igrači će dati sve od sebe kako bi izašli kao pobjednici. S obzirom na prepune tribine na prethodnim prijateljskim utakmicama, očekujemo vjetar u leđa s tribina jer će nam na službenoj utakmici biti itekako potreban. Želimo još više navijača, i još bolju atmosferu!“, rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna, dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20h. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog velikog interesa...

>>Evo kako su BBB-i i u Sutinskim vrelima stvorili fantastičnu atmosferu

Komentara 6

GR
grasidagic
14:10 07.10.2014.

Čudno! Nisam vidio niti jedan izvještaj, a kamoli najavu 1. Hrvatske malonogometne lige, nastupa Alumnusa u Europskoj ligi ili nastupa reprezentacije. Čudno! MNK Futsal Dinamo je samo prilika da se piše o BBB! Pa kome je u interesu da se piše o BBB! Zar se žali za "starim dobrim vremenima" kada je Maksimir izgledao kao Dugopolje? Zar se to želi! Ili ovo u Dugopolju i nije za osudu?

LI
Lik123
16:06 07.10.2014.

Pljuvanje po Dinamovim strancima u jednom članku i odjednom gromoglasne najave do jučer (ko i danas) široj javnosti totalno nezanimljive druge malonogometne lige. Očito se iz "fenomena Medveščak" izmuzlo kaj se dalo, sad se našao novi izvor "fascinacije". Sve pet, uživajte, ispuhao bu se kad-tad i taj umjetni balon ko i Medveščakov. Dinamo bu preživio ko i uvijek, bez obzira na ove neviđene podvale.

KG
Kult_Grada_Zagreba
15:14 07.10.2014.

Sportski događaji u Zagrebu koji imajju posjetu veću od 2-3 tisuće ljudi su zanimljivi svim zagrepčanima pa makar bio susret u pikulanju ili pikadu. To što je to nekoliko stotina puta više nego što je bilo na GNK Mamići u nedjelju i o tome treba pisati jer je to fenomen kojeg nema nigdje u svijetu. Patite. A to što uspoređuješ Dugopolje sa Zagrebom, Dinamom i Boysima je jadno čak i za takve kao što si ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije