Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan član - jedan glas

Futsal Dinamo raspisuje prve izbore za predsjednika!

Futsal Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
06.06.2015.
u 10:07

Kandidati za predsjednika kluba moraju prikupiti minimalno 5% potpisa članova kluba za svoju kandidaturu (u trenutku predaje kandidature), a uz kandidaturu predaju i životopis

Nogometaši Futsal Dinama već u prvoj sezoni ostvarili su veliki uspjeh i plasirali se u prvu ligu, a u nedjelju na susretu protiv Potpićana održat će se proslava naslova prvaka. A po završetku sezone klub će raspisati i povijesne izbore za predsjednika kluba. Kao što su i najavljivali u trenucima rađanja ove ideje, vodeće ljude kluba birati će navijači (članovi kluba) po principu jedan član - jedan glas. Dosadašnji predsjednik bio je Juraj Fabijanić, a u srpnju će se saznati tko će dalje voditi klub. Pročitajte priopćenje Futsal Dinama vezano uz izbore.

"Kao što znate skupštinu čine svi poslovno sposobni, odnosno punoljetni članovi s plaćenom članarinom za tekuću godinu, saziva ju predsjednik kluba, a ista može biti redovna, izvanredna i izborna. Ove godine održavamo prvu izbornu skupštinu, na kojoj ćemo izabrati predsjednika, na njegov prijedlog potvrditi dopredsjednika i tajnika, ali također ćemo birati i tri člana nadzornog odbora te stegovne komisije. Pozivamo sve članove da pročitaju Statut našeg kluba i informiraju se o svim pravima i dužnostima članova, a sve zainteresirane za kandidaturu da prouče i prava i dužnosti predsjednika, nadzornog odbora te stegovne komisije. Za sve funkcije u klubu mandat traje četiri godine.

Kandidati za predsjednika kluba moraju prikupiti minimalno 5% potpisa članova kluba za svoju kandidaturu (u trenutku predaje kandidature), a uz kandidaturu predaju i životopis, te životopise dopredsjednika i tajnika kluba koje će potvrditi skupština. Kandidature moraju biti predane najkasnije 15 dana prije skupštine.

Kandidati za nadzorni odbor moraju prikupiti minimalno 20 potpisa članova te prijedlog za imenovanje u Nadzorni odbor mora biti podnesen najkasnije 10 dana prije skupštine.

Stegovna komisija bit će predložena i imenovana na samoj skupštini kluba.

Skupštinu kluba saziva te je formalno vodi predsjednik kluba, te ćete o točnom vremenu i mjestu održavanja biti obaviješteni na vrijeme mailom, ali i na web stranicama kluba, ono što je sigurno je da će se skupština održati početkom srpnja i da ćemo na istoj održati povijesne prve izbore u klubu. Iskoristit ćemo prvo priliku da završimo sportski dio sezone, proslavimo naš uspjeh svi zajedno, te nakon toga sazvati skupštinu, a vi dragi naši Dinamovci iskoristite priliku i učlanite se u Futsal Dinamo (nedjelja od 19:30) na našoj posljednjoj utakmici u ovoj sezoni, te tako ostvarite pravo sudjelovati na prvim izborima. Zamislite...jednog dana za 40 godina imati ćete priliku ispričati kako je bilo na prvim demokratskim izborima u Dinamu", stoji u priopćenju navijačima objavljenom na klupskim stranicama.

>>Futsal Dinamo ostvario veliki uspjeh!

Komentara 27

ZO
zoom
12:04 06.06.2015.

nekakav futsal klubić ovima u večernjem je vijest ne dana, ne tjedna, ne mjeseca, nego godine pa svaki božji dna o njemu pišu!??

GI
gismund
10:27 06.06.2015.

nevjerojatno da VL češće piše o fustsal dinamo nego o pravom GNK Dinamu koji je klub s najviše navijača u hrvatskoj (bez obzira koliko oni dolazili ili ne dolazili na utakmice). očito su u sportskoj redakciji VL i te kako osobno uključeni u cijeli projekt futsal dinamo pa koriste stranice VL za promociju svog futsal kluba

Avatar Moxa
Moxa
10:31 06.06.2015.

A da napišete koju o Ramljakovom turniru na Maksimiru? Da li uopće znate da je u tjeku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije