Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski susret

Futsal Dinamo protiv Slovenaca: "Radi se o vrhunskim igračima"

Futsal Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
16.02.2015.
u 10:25

„Ovo je prva međunarodna utakmica koju ćemo odigrati ove godine. Utakmica će biti vrlo uzbudljiva jer su nam protivnici najbolja slovenska momčad MNK Dobovec"

U srijedu, 18. veljače s početkom u 21 sat,  MNK Dinamo Futsal odigrati će prijateljsku utakmicu s najboljom slovenskom momčadi MNK Dobovec u sportskoj dvorani Sutinska vrela koja se nalazi u zagrebačkoj četvrti Podsused. Na utakmici će se također nastaviti pokrenuta akcija učlanjenja u Klub.

„Ovo je prva međunarodna utakmica koju ćemo odigrati ove godine. Utakmica će biti vrlo uzbudljiva jer su nam protivnici najbolja slovenska momčad MNK Dobovec. Inače, radi se o jakoj skupini koja ima ekipu koju čine vrhunski malonogometaši koji su ujedno i slovenski reprezentativci. Dobro smo pripremljeni za utakmicu i nadamo se pobjedi“ rekao je Matija Đulvat, jedan od najboljih igrača kluba MNK Dinamo Futsal, i proslavljeni hrvatski reprezentativac u malom nogometu.

Ulaznice za ovu utakmicu dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 od 11. Veljače, svakim radnim danom od 10 do 20h, po cijeni od 20 kuna. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice ispred dvorane, no pošto je kapacitet dvorane u Sutinskim Vrelima ograničen, svakako bi ih bilo uputno nabaviti ranije.

Komentara 7

DI
diskasting
11:40 16.02.2015.

ja čujem glas to sjever natrag zove, dok lutam gradom izgubljen i sam, i svaki korak budi stare snove od kad te nemam samo čekam na taj dan. I opet sanjam tisuće te bodre a sjever složno grmi ori se, dok dišem ja ću živjeti za modre, o dianomo o dinamo ja volim te.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
12:49 16.02.2015.

Pa Slovenci smo vrhunski nogometaši onoliko koliko su Hrvati čestiti i pošteni ljudi dakle rijetke su to pojave ali se nađe poneko sa tim kvalitetama..

PE
perfa57
10:32 16.02.2015.

Zašto toliko prostora dajete drugoligaškoj momčadi? Postoje ostali sportovi s više uspjeha koje ignorirate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije