Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRAN TUDOR:

Nema presinga protiv Estonaca, svjesni smo svoje kvalitete

Fran Tudor
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.07.2015.
u 11:13

'Sillamae nas neće zaustaviti.'

Pred početak nove sezone u Hajduku su kao primarni zadatak stavili pronalazak lijevog beka. Kako je vrijeme odmicalo, a rješenja nije bilo na vidiku, kroz pripreme se treneru Damiru Buriću na toj poziciji nametnuo Fran Tudor.

„Kada sam dolazio u Hajduk, Goran Vučević je procijenio da sam igrač koji može pokriti više pozicija. Najveći dio karijere proveo sam igrajući desnog beka, no nije mi problem igrati ni na lijevoj strani. Opustim se, znam što trebam činiti“, kaže nam u uvodu razgovora za Goal.com Fran Tudor.

Nakon dobro odrađenih priprema i tri pobjede, među navijačima je zavladala euforija. No, vrlo brzo Hajduk je prizemljen u Estoniji. Što se dogodilo u prvoj utakmici protiv Sillamaea?

„Svi smo uoči te utakmice očekivali drukčiji scenarij. Odlično smo krenuli, poveli, no nakon naše pogreške primili smo gol. Nakon toga sve se okrenulo, nismo imali više prilika, morao je i Kalinić spašavati“.

Gdje je bio najveći problem?

„Bio je spor protok lopte, teren je isto malo kumovao tome. Ali, morali smo biti bolji, previše smo solirali u nekim situacijama“.

Svjesni ste da bi moguće ispadanje od Estonaca bilo ravno katastrofi?

„Mislim da nema presinga. Svjesni smo svoje kvalitete i što trebamo napraviti u četvrtak. Znamo njihove mogućnosti, moramo se postaviti autoritativno i od prve minute napasti“.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Zbog mene su i Dugave počele navijati za Hajduk

Komentara 2

NR
Nečeš.razbojniče
11:48 08.07.2015.

Da vidjeli smo tu kvalitetu u Estoniji.Mozda da pomoc u zadnjim redovima potraze u udruzi Nas Hajduk......njima to vjerojatno bolje ide nego napad.Sjetimo se njihovog presings gdje su drzali loptu skoro 90 minuta protiv Dinama i Lokomotive na zupaniskom sudu i izgubili.Sad valjda imaju dovoljno iskustva u obrani da mogu pomoc Hajduku.

Avatar peet
peet
16:12 09.07.2015.

Haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije