Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLEMENIT CILJ

Framaceuti će prihode od ulaznica donirati: Pozvali navijače da dođu u što većem broju

Koprivnica: Slaven i Istra sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
12.02.2024.
u 18:49

Ulaznice fizički možete doći kupit na blagajni 1 u petak od 15 do 18 sati. Bit će omogućena i online kupovina putem ulaznice.hr, a do karata možete doći od ponedjeljka 12. veljače do petka 16. veljače

Slaven Belupo ovoga petka na domaćem terenu dočekuje Istru 1961 na otvaranju 23. kola Hrvatske nogometne lige. Utakmica se igra od 17 sati na koprivničkom stadionu Ivan Kušek-Apaš.

Koprivnički je klub odlučio susret obilježiti dobrotvornom akcijom i sav prihod od prodaje ulaznica donirati u humanitarne svrhe. Tim su povodom objavili informacije o cijenama i načinu kupovine ulaznica te pozvali navijače da dođu u što većem broju.

GALERIJA Hajduk s visokih 4:0 svladao Belupo. BIjeli preokrenuli loš niz

Koprivnica: Slaven i Istra sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/9

"Ukupan prihod od prodanih ulaznica bit će uplaćen na račun Udruge Edukacijskih rehabilitatora Koprivnice koja organizira humanitarnu akciju 'NA PUTU S NAMA' za djecu COOR Podravsko sunce kojom se žele prikupiti sredstva za kupnju novog kombija potrebnog za prijevoz učenika. Pozivamo sve naše navijače da dođu u što većem broju kako bi podržali i akciju i Slaven Belupo. Zajedno do novog kombija i pobjede", objavili su iz kluba.

VEZANI ČLANCI:

Ulaznice fizički možete doći kupit na blagajni 1 u petak od 15 do 18 sati. Bit će omogućena i online kupovina putem portala ulaznice.hr, a do karata možete doći od ponedjeljka 12. veljače do petka 16. veljače. Slaven Belupo je nakon dvije pobjede na otvaranju proljetnog dijela sezone, u prošlome kolu upisao težak poraz od Hajduka (4:0). Trenutno se nalaze na sedmome mjestu tablice s bodom ispred Varaždina.

VIDEO Vatreni stigao u Zagreb na potpis ugovora, u Dinamu će pokušati oživjeti karijeru

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije