Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uprava kluba

FOTO Vlatka Peras i Dario Šimić u Šibeniku stigli na utakmicu Dinama, brojni htjeli selfie

Šibenik: Dario Šimić i Vlatka Peras na utakmici HNK Šibenik i GNK Dinamo
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
11.03.2023.
u 18:28

Podsjetimo, danas u 12 sati se u Dinamu održao Izvršni odbor na kojem je odlučeno tko se pridružio predsjednik Vlatki Peras i Dariju Šimiću u Upravi kluba. Danijel Tomačić i Darko Podnar svojim su dolaskom upotpunili četveročlanu Upravu Dinama.

Glavne zvijezde 25. kola HNL-a u Šibeniku definitivno su Dario Šimić i Vlatka Peras koji su stigli na Šubićevac pratiti utakmicu Dinama. Šimić se po dolasku na stadion fotografirao s brojnim navijačima koji su mu prišli.

Podsjetimo, što nam je intervjuu o zbivanjima u proteklima danima rekao Šimić.

– Prihvatio sam poziv Dinama da sudjelujem u toj borbi, nisam ničiji čovjek, prepoznali su me kao čovjeka koji može donijeti te potrebne promjene. Mnogi su me ljudi, moji prijatelji, posljednjih tjedana pitali što mi sve ovo treba, zašto napuštam Milan, u kojem imam super uvjete i super posao, gdje sam posljednje četiri godine radio kao skaut. No, povuklo me srce, Dinamo je za mene posebna emocija. Kada sam nakon posljednjeg razgovora s Barišićem shvatio da želi ići u promjene i da u meni vidi čovjeka s kojim će te promjene učiniti, nisam više imao dvojbe. Puno sam riskirao jer morao bih poderati ugovor da je pobijedila Zorićeva struja, ali nisam se bojao. Imam dosta iskustva - kazao Dario Šimić.

>> PRVI INTERVJU - DARIO ŠIMIĆ: Mamić je prošlost, bilo mi je muka gledati ono sinoć. Puno sam riskirao

Podsjetimo, danas u 12 sati se u Dinamu održao Izvršni odbor na kojem je odlučeno tko se pridružio predsjednik Vlatki Peras i Dariju Šimiću u Upravi kluba. Danijel Tomačić i Darko Podnar svojim su dolaskom upotpunili četveročlanu Upravu Dinama.

Dinamo se o sjednici na svojim službenim stranicama oglasio priopćenjem. U što kraćem roku Uprava mora izraditi novu sistematizaciju radnih mjesta, a prioritet u radu savjetničkog tijela je izrada novog statuta.

>> UTAKMICU I IZVJEŠTAJ PROČITAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kanđija
21:27 11.03.2023.

Jučer ti bila muka od skupštine a danas od igre. U srijedu će ti biti muka u Puli a u nedhelju u Zagrebu. Za tvoje zdravlje najbolje da se ti tiga ostavis jer si za ove pozadinske igrače u Dinamu bio mali pionir , uostalo kao i BBB i njihovi povjerenici.

ST
starsandstripes
20:01 11.03.2023.

i donjeli pobjedu

DU
Deleted user
21:44 11.03.2023.

Ovakve propagande se Sj.Koreja ne bi posramila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije