Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI CHANDLER

FOTO/VIDEO Uznemirujuće! Nokaut godine, pogledajte deformirano lice Fergusona

Instagram UFC
08.05.2022.
u 12:43

Nakon samo 17 sekundi druge runde, Chandler je plasirao nevjerojatno precizan ''front kick'' kojim je uspavao Fergusona na licu mjesta. Dodatni udarci nisu bili niti potrebni, Ferguson je jednostavno utonuo u dubok san

Iako se tijekom prve runde meča između Michaela Chandlera i Tonyja Fergusona činilo kako ''El Cucuy'' ima još vatre u sebi te bi mogao ozbiljnije ugroziti Chandlera, druga runda brzo nas je razuvjerila u to, piše Fightsite.

Nakon samo 17 sekundi druge runde, Chandler je plasirao nevjerojatno precizan ''front kick'' kojim je uspavao Fergusona na licu mjesta. Dodatni udarci nisu bili niti potrebni, Ferguson je jednostavno utonuo u dubok san.

 

 

Nitko nikada nije završio ''El Cucuyja'' na takav način, a prilikom repriziranja udarca, Joe Rogan je s komentatorske pozicije govorio kako se radi o ''vjerojatno najboljem front kicku u povijesti UFCa-''.

Fotografije koje je ESPN podijelio na svom Instagram profilu, zorno prikazuju kako je izgledalo lice Tonyja Fergusona u trenutku kad je udarac odsjeo na njegovoj bradi. U susjedstvu bi se reklo da mu je Chandler ''promijenio opis lica'', a izjava ''rođena majka ne bi ga prepoznala'' također bi mogla pronaći svoje mjesto u ovoj situaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN MMA (@espnmma)

 

Šalu na stranu, prizor je uistinu zastrašujuć, a uvelike podsjeća na situaciju iz jedanaestog mjeseca prošle godine. Tada je Marlon Vera istom tehnikom nokautirao Frankieja Edgara, a prizori Edgarova lica u trenutku udarca, također su postali viralni.

Ostaje nada kako Ferguson neće imati težih i trajnih posljedica od brutalnog nokauta koji mu je Chandler priuštio. Četvrti poraz u nizu produljio je agoniju ''El Cucuyja'' koji ipak više ne pripada krugu najboljih boraca lake kategorije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije