Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽAO

FOTO Uvrijeđeni Ronaldo javno ismijao Rooneyja i bivšu zvijezdu Liverpoola

Derby: FA Cup,  Derby County - Nottingham Forest
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/4
07.04.2022.
u 19:56

Portugalcu se nisu svidjele kritike upućene tijekom jedne popularne nogometne emisije u Engleskoj.

Wayne Rooney i Jamie Carragher su tijekom gostovanja u emisiji MNF (Monday Night Football) kritizirali Manchester United zbog kupnje Cristiana Ronalda i pritom nisu birali riječi, što je Portugalcu zasmetalo do te mjere da je pokazao što misli na Instagramu svog bivšeg suigrača.

- United mora ići na mlađe, gladnije nogometaše. Cristiano sigurno donosi nešto momčadi, ali on više nije taj igrač koji je bio s 20 godina - izjavio je Rooney, koji je šest sezona igrao s ponajboljim nogometašem svih vremena.

A sve je "zakuhao" Carragher, bivši nogometaš Liverpoola, na čije se riječi nadovezao Rooney.

- Dovesti Ronalda bila je greška, a još veća greška bi bila da ga ostave u momčadi i naredne sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney)

 

 

Fotografiju iz emisije Rooney je odlučio podijeliti na Instagramu, a javio se Ronaldo osobno i napisao:

- Dvojica ljubomornih.

Pritom se poslužio igrom riječi i napisao "Two jealous", što se čita i kao "Too jelaous" ili na hrvatskom - preljubomorni.

Na to se Rooney nije nadovezao, ali poznato je da su njihv dvojica bili suigrači, ne i prijatelji. Osim što je Sir Alex Ferguson pomaknuo Engleza s prirodne pozicije nešto iza vrha napada, kako bi Ronaldo imao potpunu slobodu i prostor, što je za Rooneyja značilo više trke, duela i mogućnosti ozljeđivanja, uz manje golova nego prije, tijekom Svjetskog prvenstva 2006. njih su se dvojica "zakrvila".

Nakon jednog prekršaja u 61. minuti susreta četvrtfinala, Ronaldo je tražio crveni za Rooneyja, što je i stiglo, a potom je zadovoljno namignuo suigračima i to su kamere snimile. U konačnici, Portugal je nakon 0:0 pobijedio 3:1 udarcima s bijele točke. Ali, poslije utakmice Rooney je na poziv da zakopaju ratnu sjekiru rekao da će je zakopati Portugalcu u glavi.

>>> Cristiano Ronaldo stigao u Manchester United pa izazvao "kaos"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije