Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinitelji nepoznati

FOTO U Pariz još nije niti stigao: Prijeteća poruka za Vlahovića pred Parkom prinčeva

italian soccer Serie A match - Empoli FC vs Juventus FC
Foto: Lisa Guglielmi/LiveMedia / ipa-agency.net
1/3
17.07.2023.
u 00:03

Pred Parkom prinčeva danas je izvješena poruka srpskom reprezentativcu. "Vlahoviću, ako dođeš U Pariz, odsjeći ćemo ti tri prsta. Pariz i Priština, svjetski i ponosni", stajalo je na transparentu kojeg su držali još uvijek nepoznati muškarci

Španjolski list Marca prije nekoliko dana je objavio kako će srpski reprezentativac Dušan Vlahović u PSG-u zamijeniti Kyliana Mbappéa. Navode i kako se napadač Juventusa već usmeno dogovorio o uvjetima s čelnicima kluba, a posao bi trebao biti gotov do kraja ljetnog prijelaznog roka.

Kolika će biti cijena još uvijek nije poznato. La Gazzetta dello Sport smatra da će ga teško zadržati ako dobije ponudu koja premašuje 60 milijuna eura, a PSG to svakako može priuštiti. Srpski napadač u Torino je stigao prije godinu i pol dana iz Fiorentine po cijeni od 80 milijuna eura. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, čini se da nekima u Parizu Vlahović ne odgovara. Pred Parkom prinčeva danas je izvješena poruka srpskom reprezentativcu. "Vlahoviću, ako dođeš U Pariz, odsjeći ćemo ti tri prsta. Pariz i Priština, svjetski i ponosni", stajalo je na transparentu.

VIDEO Sinkovići uzeli drugo mjesto u finalu Svjetskog kupa

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
01:34 17.07.2023.

Kaj je cudno? Albanci ne vole srblje, I u Francuskoj za razliku od svoje zemlje Kosova to slobodno mogu izraziti

CR
crocro
07:21 17.07.2023.

Da li to znači da ovaj tip vrijedi 6,5 puta više od brončanog i srebrnog sa svjetskog prvenstva Livakovića. Livaković je jedan od ponajboljih svjetskih vratara a otišao je za "tringelt" u odnosu na ovoga čija reprezentacija je 25 na listi a Hrvatska 6 u svijetu. Ovo su apsurdi svjetskih razmjera.

PE
Pentagon
05:28 17.07.2023.

Vlaović jr promašaj za PSG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije