Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTKA U LONDONU

Chelsea je ovog ljeta prodao već 14 igrača, a trener se želi riješiti još četvorice

ENG, Premier League, FC Chelsea, Presentation Trainer
Foto: EXPA/ Focus Images/ Benjamin Gilbert
1/3
16.07.2023.
u 15:21

Čak 14 igrača napustilo je svlačionicu londonskog kluba, neki su prodani, dio ih je otišao bez odštete, dok se nekoliko igrača vratilo s posudbe u svoje matične klubove. Chelsea je pritom zaradio oko 280 milijuna eura

Premda je ovoga ljeta čak 14 igrača napustilo Stamford Bridge, novi menadžer Chelsea Mauricio Pochettino želi prodati još četiri igrača, prenose engleski mediji.

U redovima "Bluesa" ovoga ljeta je prometno. Čak 14 igrača napustilo je svlačionicu londonskog kluba, neki su prodani, dio ih je otišao bez odštete, dok se nekoliko igrača vratilo s posudbe u svoje matične klubove. Chelsea je pritom zaradio oko 280 milijuna eura.

Kai Havertz je prodan Arsenalu za 70 milijuna eura, Mason Mount u Manchester United za 64 milijuna, naš Mateo Kovačić u Manchester City za 29 milijuna, Kalidou Koulibaly u Al-Hilal za 23, Christian Pulišić i Ruben Loftus-Cheek u Milan zajedno za 36 milijuna eura, Edouard Mendy u Al-Ahli za 18.50 milijuna eura....

Cesar Azpilicueta je otišao u Atletico Madrid bez odštete, baš kao i N'Golo Kante u Ittihad, Joao Felix se vratio u Atletico Madrid...

Međutim, Pochettino na ovome ne misli stati. Navodno je prekrižio još nekoliko igrača među kojima su Romelu Lukaku, Hakim Ziyech i Pierre-Emerick Aubameyang.

Kako prenosi Evening Standard, kazao im je kako se ne trebaju pakirati za američku turneju na koju Chelsea kreće kasnije ovoga mjeseca. Četvrti igrač kojeg se Pochettino navodno želi osloboditi je krilo Callum Hudson-Odoi.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:11 16.07.2023.

Pametno, bolje novac u kasi nego kredit na klupi! kakve veze imaju pokupovani igraci za klubovima! Pogledajte WM, Champions leagu, prije je bilo dozvoljeno 2 do 3 stranaca, u danasnje vrijeme su svi stranci, prestao Sa pratiti nogomet jer minje isto kao da pratim Obalu Bjelokosti protiv hondurasa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije