Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN BIH

FOTO Tužan dan za Edina Džeku, oprostio se od drage osobe: Neka ti je vječni rahmet

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group J - Bosnia and Herzegovina v Luxembourg
AMEL EMRIC/REUTERS
29.07.2023.
u 13:28

37-godišnji kapetan Bosne i Hercegovine izgubio je voljenog člana obitelji

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko oprostio se od bliske osobe na društvenim mrežama. Popularni Dijamant je na svom Instagram profilu podijelio vijest o smrti svog djeda Akifa. Njegov djed preminuo je u 93. godini života.

Prije nekoliko godina Džeko je za muslimanski blagdan Bajram podijelio fotografiju sa svojim djedom Akifom. 

Foto: Edin Džeko Instagram

Akif je bio Edinov djed po majci, odnosno otac njegove majke Belme.  Sahrana djeda Fenerbahčeove zvijezde održala se danas u 11 sati na groblju u Vlakovu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Džeko je u bogatoj karijeri nastupao za Wolfsburg, Manchester City, Romu i Inter, a sada se priključio turskom velikanu koji želi dovesti i njegovog sunarodnjaka Radeta Krunića. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije