Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatan preokret

FOTO Pogledajte nevjerojatnu transformaciju čelnog čovjeka UFC-a! Rekli su mu da ima 10 godina života, sada izgleda ovako

UFC 265 - Lewis And Gane Face Off - Houston
PX Images/ABACA
05.10.2022.
u 08:53

Iako ima 53 godina, novim načinom prehrane i života, pomladio se za 20 godina.

Dana White je ključni čovjek borilačke organizacije UFC i javna osobna koja je dospjela u središte pažnje nakon što se na društvenim mrežama pojavila njegova slika, odnosno nevjerojatna transformacija njegovog tijela. 

Povod njegovog treniranja i ovakvog izgleda bio je odlazak na skupocjeni genetski test koji pokazuje koliko ti godina života ostaje još...White su navodno rekli kako ima 10 godina za proživjeti, a on je to shvatio vrlo ozbiljno pa je počeo raditi na sebi. 

 

 

- Izgubio sam 30 kilograma. Spavam od sedam do osam sati noću i ponovo se osjećam kao da mi je 35 godina - izjavio je White. 

Pojedinci tvrde kako su White namjerno rekli da ima malo godina života kako bi počeo trenirati, ovi testovi možda i nisu baš toliko pouzdani, no u zdravom i sportskom životu nema ništa loše, dapače. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije