Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUBLIKA ŠOKIRANA

Čelnik UFC-a izabrao pet najboljih u povijesti: Tu je McGregor, ali ne i Khabib

UK: Boksa?i Floyd Mayweather i Conor McGregor  na konferenciji za medije
Scott Heavey/PRESS ASSOCIATION
12.08.2022.
u 18:19

UFC-ov predsjednik Dana White gostovao je u GQ Sports emisiji gdje je odgovarao na pitanja fanova. Jedno od pitanja odnosilo se upravo na pet najvećih boraca u povijesti UFC-a, a Dana White je izabrao svojih pet.

Rasprave oko najboljeg borca u povijesti UFC-a nešto su čemu nema kraja i nikada se neće svi dogovoriti oko samo jednog imena. Kad je u pitanju top 5 poredak, tu su neka imena ipak konstanta, ali kontroverzi bude i oko takvih poredaka.

UFC-ov predsjednik Dana White gostovao je u GQ Sports emisiji gdje je odgovarao na pitanja fanova. Jedno od pitanja odnosilo se upravo na pet najvećih boraca u povijesti UFC-a, a Dana White je uvrstio sljedeće borce.

‘‘Jon Jones, Anderson Silva, Ronda Rousey, Conor McGregor, Georges St-Pierre.‘‘

Publika je iznimno burno reagirala zbog ovog izbora. Dok su imena poput Jonesa, GSP-a i Andersona Silve učestala na gotovo svačijoj listi, uvrštavanje Ronde Rousey i Conora McGregora je iznenadilo mnoge, a od ljudi koji nedostaju na popisu publika je najviše istaknula Khabiba Nurmagomedova, jednog od rijetkih prvaka koji je kao neporažen završio svoju karijeru.

Stoga se i White našao na meti kritika, iako je dodao kako je puno imena koja bi se mogla naći na toj listi, a Kamaru Usman također je jedan od njih.

Komentara 1

PO
poluvodič
19:15 12.08.2022.

Svaka čast habibiju ali lik je imao svega 6 borbi dok su drugi imali po 20-30

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije