Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"VELIKA POBJEDA"

FOTO Savez promijenio kamp, evo gdje će ipak biti vatreni: Dalić oduševljen!

Foto: Pixsell/Facebook
1/5
04.04.2022.
u 12:38

" Brzom reakcijom promijenili smo prioritetnu opciju i osigurali vatrenima superiorne uvjete tijekom boravka na Svjetskom prvenstvu u Kataru", tvrdi HNS.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Kataru će na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Maroka, Kanade i Belgije, a da bi se tamo osjećali bolje nego kod kuće, pobrinuo se Hrvatski nogometni savez.

"Brzom reakcijom promijenili smo prioritetnu opciju i osigurali vatrenima superiorne uvjete tijekom boravka na Svjetskom prvenstvu u Kataru – hotel Hilton Doha i trening centar Al Ersal 3", piše na službenim profilima HNS-a.

 

Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je izborom. I više nego zadovoljan.

– Velika pobjeda hrvatske delegacije – rekao je.

Uistinu, riječ je o luksuznim zdanjima o kakvima "obični smrtnici" mogu samo sanjati. Uostalom, pogledajte na fotografijama sami kako to izgleda.

Prvenstvo počinje 21. studenoga i traje do 18. prosinca, a za nas su najvažniji termini odigravanja utakmica vatrenih u skupini F.

Foto: HNS

Otvaraju turnir protiv Maroka 23. studenoga u 11.00 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Al Bayt u Al Khoru. Zatim, četiri dana kasnije svjetskim doprvacima slijedi ogled protiv Kanade u 17.00 sati na stadionu Khalifa International u Dohi, a nastup u skupini Hrvatska će zaključiti 1. prosinca u 16.00 sati protiv Belgije na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu.

– Uglavnom sam zadovoljan jer ne može se očekivati lagana skupina. Belgija je bila prva na Fifinoj ljestvici. Kanada je bila jako dobra u kvalifikacijama i oni napreduju i neće biti lagano. Maroko vodi Halilhodžić, znamo koliko je to veliki trener. No, spremni smo, znamo što nam je cilj. Želimo proći skupinu i to nam je jako važno – rekao je Dalić i dodao:

– Igramo s Marokom prvu utakmicu pa s Kanadom i zadnju s Belgijom. Ne smijemo nikoga podcijeniti. Vjerujem u našu reprezentaciju, uvijek sam optimist. Spremni smo za ono što nas čeka.

>>> Sve o Hrvatskoj na SP-u u Kataru

Komentara 7

MA
Manolo46
12:54 04.04.2022.

Ovo već izgleda puno bolje od one bijede koja je bila prvobitno u igri.

RA
radolizem
14:54 04.04.2022.

Ok je taj kamp, no mi od Dalića nismo čuli da li je ozbiljno razgovarao s Dejanom Lovrenom i da li mu je rekao da igrači koji igraju u Rusiji, o ovim okolnostima gdje je Rusija agresor na Ukrajinu, nisu (više) dobrodošli u hrvatsku reprezentaciji. Ovo će biti veliki ispit za Zlatka Dalića i za HNS jer se tu moraju postaviti jasni kriteriji.

PL
plajo
13:08 05.04.2022.

Ima se ,može se, nisam siguran da je baš promjena kampa ključ za uspjeh ,ono što Hrvatskoj treba je pravi centarfor, bez njega neće ići, Dalić stalno vrti ista imena ali nije se makao dalje od Budimira, pa ima valjdada nekih imena koje vrijedi isprobati, Livaja i Petković očigledno nisu ti, ali zašto ne probati uz sigurnog Kramarića recimo jednog Dabru iz Lokomotive ili Mancea iz Osijeka, to su pravi gol igrači i trebaju samo šansu da se pokažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije