Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR HRVATSKE
Povratak na članak

FOTO Livaković je na okupljanje vatrenih stigao s detaljem koji košta preko 3000 eura. Pogledajte ga

Srećom, napad nije ostavio značajnije posljedice na Livakovića pa je u dobrom raspoloženju stigao na okupljanje Hrvatske prije odlaska na pripremni turnir u Kairo.

Komentari 4

NE
Nemanadimak
09:01 20.03.2024.

Uh pa za takve udarce i ponizavanje trebao bi imati torbu od zlata a ne 3000 eura Vitona. Mozda je u pitanju Turska kopija hahahahahah. Livi al si otisao u ligu pa ti si za znatno bolju ligu ili da si ostao doma bolje pi proso.

VL
ŠS
Štap sa glavom
08:12 20.03.2024.

Čemu ovakvo izazivanje zavisti?

VL
BJ
Barutanski jarak
14:02 20.03.2024.

Mislim da bi m u bolje stajala neka malo više macho naprtnjača. Ima još jednu kariranu. Isti proizvođač. Za ozbiljne dame kad idu na plac.

VL
NE
Nemanadimak
09:02 20.03.2024.

Nje mi jasno kako Turska moze biti bolja od Hrvatske niti dobija nesto znatno vecu placu a zivjeti tamo nije neka jako dobra stvar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.