Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR HRVATSKE

FOTO Livaković je na okupljanje vatrenih stigao s detaljem koji košta preko 3000 eura. Pogledajte ga

Zagreb: Dominik Livaković  dan nakon napada na utakmici stigao je na okupljanje reprezentacije
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
20.03.2024.
u 07:34

Srećom, napad nije ostavio značajnije posljedice na Livakovića pa je u dobrom raspoloženju stigao na okupljanje Hrvatske prije odlaska na pripremni turnir u Kairo.

Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković imao je vrlo buran vikend u dresu Fenerbahcea kada je napadnut u derbiju protiv Trabzonspora. Prvo je pogođen kovanicom u glavu, a onda ga je huligan utrčao na travnjak i pogodio ga šakom u glavu dok je naš golman bježao prema svlačionici. 

GALERIJA Livaković stigao na okupljanje reprezentacije

Zagreb: Dominik Livaković  dan nakon napada na utakmici stigao je na okupljanje reprezentacije
1/5

Srećom, napad nije ostavio značajnije posljedice na Livakovića pa je u dobrom raspoloženju stigao na okupljanje Hrvatske prije odlaska na pripremni turnir u Kairo. Isto tako, moglo se vidjeti kako je Livaković imao crni ruksak od Louisa Vuittona koji na službenoj stranici poznatog brenda košta 3300 eura. 

VEZANI ČLANCI:

Radi se o modelu Montsouris od crne goveđe kože, a pošto Livaković ima odlična primanja u turskom velikanu, sigurno mu nije bio problem to si priuštiti. Inače, Livaković klub Fenerbahče ozbiljno razmišlja o istupanju iz turske Superlige nakon što su se dogodile zaista ružne scene u Trabzonu. 

 

 

Komentara 4

NE
Nemanadimak
09:01 20.03.2024.

Uh pa za takve udarce i ponizavanje trebao bi imati torbu od zlata a ne 3000 eura Vitona. Mozda je u pitanju Turska kopija hahahahahah. Livi al si otisao u ligu pa ti si za znatno bolju ligu ili da si ostao doma bolje pi proso.

ŠS
Štap sa glavom
08:12 20.03.2024.

Čemu ovakvo izazivanje zavisti?

BJ
Barutanski jarak
14:02 20.03.2024.

Mislim da bi m u bolje stajala neka malo više macho naprtnjača. Ima još jednu kariranu. Isti proizvođač. Za ozbiljne dame kad idu na plac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije