Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJI ODMOR

FOTO Izbornik Srbije ljetuje u Hrvatskoj. Dragan Stojković slikao se u Dalmaciji i poslao poruku

Foto: Dragan Stojković Instagram
1/5
20.07.2023.
u 18:46

Legenda jugoslavenskog nogometa voli ljetovati po Jadranu, a sada se prema pisanju susjedskih medija nalazi u Dalmaciji

Dragan Stojković Piksi ,izbornik srpske nogometne reprezentacije, trenutno se nalazi u Hrvatskoj gdje obilazi razne krajeve, piše srpski portal Kurir. Stojković je danas na svom Instagram storyu podijelio da se nalazi u napuštenom selu. Riječ je o Baljcima u Dalmaciji, selu u kojem su prije rata Srbi činili  većinu, oko 96 posto, no ovo je selo trenutno gotovo potpuno napušteno, odnosno u njemu živi samo troje stanovnika.

GALERIJA U 86. godini preminuo Mirko Novosel

1/20

Izbornik Srbije je u ovom selu obišao i crkvu svetog Ivana Krstitelja koja je sagrađena 1730. godine, srušena tijekom rata 90-ih godina prošlog stoljeća, a obnovljena je 2006. godine.

VEZANI ČLANCI:

- Posjet selu Baljca (Dalmacija) i obilazak crkve sv. Ivana Krstitelja. Hvala prijateljima i obitelji Smiljana Jaleta na gostoprimstvu i lijepom druženju - napisao je Piksi. 

Isto tako, piše se kako je Stojković kupio nekretninu u vrijednosti od dva milijuna eura koja se nalazi u Crnoj Gori. Više o tome OVDJE

Foto: Dragan Stojković Instagram

Komentara 97

CR
CroViper
19:21 20.07.2023.

Piksla, prvo reci čija je Dalmacija. Onda možemo dalje (ne)pričati!

DU
Deleted user
20:26 20.07.2023.

dnevno zabavljanje Hrvata vijestima s teritorija cirilice, a brisu se komentari cim se izrazi gadjenje procitanim

VO
volimnju
20:29 20.07.2023.

zašto u hrvatskoj? idi u crnu goru ili grčku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije