Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za bolji svit - Hajduk Split!

VIDEO Hajduk pokazao novu garnituru dresova, nosit će ju i protiv Šahtara

Foto: Hajduk.hr
1/5
01.05.2022.
u 10:12

U produkciji Hajduk Digitala kreiran je i edukativni video kojim nastojimo dati doprinos podizanju svijesti javnosti o potrebi očuvanja okoliša i prirode. U snimanju su sudjelovali naši prvotimci Marko Livaja, Nikola Kalinić i Filip Krovinović, a posebno zahvaljujemo glumcu Davoru Paviću, Mirni Vučemilo koja je sudjelovala u snimanju dijela kadrova te Ani Perković i Augustinu Tinu Bilandžiću koji su posudili glasove za potrebe snimanja spota

Hajduk Split i Macron pripremili su novi bijeli dres koji  će igrači Hajduka nositi u sezoni 2022/2023, a bit će predstavljen tijekom prijateljske utakmice sa Šahtarom u nedjelju.   Za proizvodnju jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L koje se nakon usitnjavanja na komadiće promjera 2mm, tretiraju posebnim tehnologijama i preoblikuju u vlakna potrebna za proizvodnju, javili su iz kluba i dodali:

 

"Velika je odgovornost, ali i privilegija nositi Hajdukov dres. S novim dresom, ta odgovornost postaje još i veća jer od sada, uz pripadnost Klubu, Gradu i tradiciji, počinje simbolizirati i borbu za očuvanjem okoliša i Jadranskog mora.   

U produkciji Hajduk Digitala kreiran je i edukativni video kojim nastojimo dati doprinos podizanju svijesti javnosti o potrebi očuvanja okoliša i prirode. U snimanju su sudjelovali naši prvotimci Marko Livaja, Nikola Kalinić i Filip Krovinović, a posebno zahvaljujemo glumcu Davoru Paviću, Mirni Vučemilo koja je sudjelovala u snimanju dijela kadrova te Ani Perković i Augustinu Tinu Bilandžiću koji su posudili glasove za potrebe snimanja spota."

Hajdukov novi bijeli dres bit će po prvi put službeno predstavljen na prijateljskoj utakmici Hajduk - Šahtar koja se igra u nedjelju s početkom u 15 sati na Poljudu.  Budući da se radi o humanitarnom susretu čiji je cilj prikupljanje sredstava za pomoć djeci koja su ostala bez roditelja u ratom pogođenoj Ukrajini, HNK Hajduk je odlučio prvih 12 dresova staviti na aukciju, a sva sredstva bit će uplaćena za spomenutu humanitarnu akciju. 

>> Umro Mino Raiola:

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
10:46 01.05.2022.

Dres izgledom ništa posebno, dosadnjikav, kao da ga nisu Talijani napravili. Jedino što vrijedi u njemu je recikliranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije