Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaludila svijet

FOTO Golferica hrvatskih korijena ima više pratitelja od Tigera Woodsa: 'Muškarci vole grudi'

Instagram / Paige Spiranac
28.10.2022.
u 21:55

Spiranac je velika senzacija na internetu, nitko joj ne može doći ni blizu što se tiče pratitelja na društvenim mrežama.

Iako golf nije nešto posebno popularan u Hrvatskoj, mnogi muškarci mogli bi ga početi pratiti zbog golferice hrvatskih korijena Paige Spiranac

Ovim sportom se više ne bavi profesionalno, no radi kao instruktorica golfa, a lijepu svotu novca je zaradila orijentiravši se na društvene mreže gdje ima milijune pratitelja. 

Golf Magic sastavio je popis deset najpopularnijih golfera, a prvo mjesto zauzela je bivša golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac koja na Instagramu ima više pratitelja od legendarnog Tigera Woodsa

 

 

- Ovo je upravo izašlo. Muškarci vole golf i si*e - napisala je na Twitteru, a njezinu objavu podržalo je više od 30 tisuća korisnika. 

Spiranac je osvojila profesionalni turnir na Cactus Touru 2016. godine, ali nakon što se nije uspjela plasirati u ženski LPGA , otišla je u mirovinu.

>> Pogledajte: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stručnjak
12:47 29.10.2022.

Kad ti je u sportskoj karijeri najbitniji broj pratitelja tvoga naslikavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije